To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το σωστό tea length φόρεμα για την επίσημη δεξίωση

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το σωστό tea length φόρεμα για την επίσημη δεξίωση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας...Θα χρειαστώ για τις μέρες των Χριστουγέννων ένα πολύ καλό φόρεμα, λόγω κάποιας δεξίωσης στην οποία θα παρευρεθώ... Σκεφτόμουν να ράψω και αναρωτιόμουν σε τι σωματότυπο ταιριάζει το tea length dress σε στυλ δεκαετίας 50 και αν θα μπορούσα να συνδυάσω το βελούδο με τη δαντέλα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπημένη φίλη καλησπέρα. Το tea length φόρεμα είναι ένα από τα vintage trends που επανέρχεται στη μόδα και μάλιστα κατευθείαν από το κόκκινο χαλί. Μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές εκδηλώσεις ανάλογα το ύφασμα και φυσικά τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις.

To tea dress θεωρείται το σμίξιμο το wrap και του ball dress. Συνήθως φτάνει στη μέση της γάμπας και το πατρόν του παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές εξού και η vintage αισθητική του.
Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για αυτού του είδους τα φορέματα είναι συνήθως λεπτά και κουμπώνουν στην πλάτη με φερμουάρ, όμως ο συνδυασμός βελούδου με δαντέλα μας αρέσει καθώς πρόκειται για επίσημη εκδήλωση και όχι για απογευματινή έξοδο.

Το tea dress αναδεικνύει σωματότυπους με μακριά άκρα και έντονες καμπύλες ή λίγο πιο γεμάτους γοφούς, καθώς ο όγκος του κρύβει τα παραπανίσια κιλά και μας κάνει να φαινόμαστε συλφίδες.

Μπράβο για μία εξαιρετική και πρωτότυπη επιλογή, καλή σου επιτυχία!

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Ποιοι διάσημοι του Hollywood "βρωμάνε";