To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τη φθινοπωρινή βάπτιση

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τη φθινοπωρινή βάπτιση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Θέλω ένα φόρεμα για βαφτίσια απλό μέχρι 30,00 ευρώ από τα μεγάλα καταστήματα. Θα το συνδυάσω με καφέ γόβα. Επίσης είμαι μικροκαμωμένη, 1.55 ύψος και 45 kg. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας,

Χριστίνα

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Χριστίνα,

Το φόρεμα που ψάχνεις θα σου το βρούμε στο πι και φι. Το ότι είσαι μικροκαμωμένη βοηθάει στο να επιλέξεις να φορέσεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς θα σου πηγαίνουν όλα, ενώ η καφέ σου γόβα ταιριάζει τέλεια σχεδόν με όλα τα χειμερινά χρώματα.

Το πράσινο γυαλιστερό φόρεμα έχει την it απόχρωση της σεζόν και με την αποκαλυπτική του πλάτη δε θα αφήσει τα βλέμματα στην ησυχία τους. Θα το βρεις στο h&m και είναι μέσα στο budget σου.

Το σύνολο που λανσάρει η Lana Del Rey στην καμπάνια του h&m είναι chic και ταιριάζει σε όλες τις ώρες. Υπέροχη λευκή χνουδωτή φούστα, λευκό μπλουζάκι και είσαι έτοιμη για τη βάφτιση. Φυσικά είμαστε και πάλι μέσα στο ποσό που θέλεις να ξοδέψεις.

Τέλος, το απλό μαύρο φόρεμα από το Zara με τα τρουκς ταιριάζει σε όλες τις σεζόν και θα το ξαναφορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ.

Ό, τι και να διαλέξεις θα είσαι υπέροχη!

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας