O «ξεχασμένος» γάμος του George Clooney: Πότε και ποια είχε παντρευτεί;

O «ξεχασμένος» γάμος του George Clooney: Πότε και ποια είχε παντρευτεί;

Κι όμως ο εργένης του Hollywood κάποτε είχε ντυθεί γαμπρός

Μπορεί αυτή τη στιγμή να δηλώνει αμετανόητος εργένης και να αλλάζει τις συντρόφους του σαν τα πουκάμισα, αλλά στο παρελθόν, ο όμορφος George είχε ντυθεί γαμπρούλης. Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα, για τον όχι και πολύ διαφημισμένο γάμο του, και για αυτό είπαμε να ψάξουμε πληροφορίες και να σας ενημερώσουμε για το πότε, ποια παντρεύτηκε και πόσο διήρκησε ο μοναδικός γάμος που έχει κάνει.


Ο George Clοoney ,λοιπόν, παντρεύτηκε την ηθοποιό Talia Balsam, στις 15 Δεκέμβρη 1989. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1984, στα γυρίσματα μιας ταινίας. Αμέσως γίνανε ζευγάρι, έπειτα χωρίσανε και τέλος καταλήξανε παντρεμένοι, μέχρι φυσικά να ξανατραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ως γνωστόν, όταν το γυαλί σπάει δεν ξανακολλάει αγαπητέ Clooney.
Ο γάμος τους έγινε στο Las Vegas. Φίλοι και συγγενείς ήταν παρόντες στην ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. Ο Clooney ήταν μόλις 28 χρονών, ενώ η Talia 30. Ο γάμος τους διήρκησε μέχρι το 1993, όπου και τελικά τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο γόης του Hollywood σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει τα εξής για τον αποτυχημένο γάμο του: ''σίγουρα εγώ δεν ήμουνα ο κατάλληλος για να παντρευτεί η Talia'', ''Ήμουν 28 χρονών. Ξέρετε στο Kentucky, όταν φτάνεις σε αυτήν την ηλικία πρέπει να παντρευτείς και πρέπει να ακολουθήσεις τη ροή. Ο δικός μας γάμος δε μπορούσε να συμβαδίσει με τη νόρμα. Απλά δεν τράβαγε. Έπρεπε να τον αναδημιουργήσουμε και απλά δεν είχα τη διάθεση αν το κάνω. Έφυγα. Νομίζω είχα φοβηθεί. Μάλλον δεν ήμουνα έτοιμος να παντρευτώ. Ήταν απόλυτα δικό μου λάθος αυτός ο γάμος.


Και για όσους αμφισβητούσαν την ύπαρξη αυτού του γάμου, εντοπίσαμε το χαρτί που το επιβεβαιώνει. Δείτε στη gallery φωτογραφίες του ζευγαριού, καθώς και τον Clooney στα νιάτα του!

Διαβάστε ακόμα:

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα

Orlando Bloom - Miranda Kerr: Ένας γάμος σκέτο μυστήριο!

Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει