Aναδρομή στο παρελθόν: O πολυσυζητημένος γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη

Aναδρομή στο παρελθόν: O πολυσυζητημένος γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη

Ένας γάμος που είχε ως βασικό μοτίβο, την... ελιά

Άδωνης Γεωργιάδης- Ευγενία Μανωλίδου: Ένας μεγάλος έρωτας, που επισφραγίστηκε τον Ιούνιο του 2009. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, θυμόμαστε έναν celebrity γάμο από το παρελθόν.


Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Η εκκλησία κατακλύστηκε από 3.000 ανθρώπους, οι οποίοι... χωρίς προσκλητήριο φυσικά, θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά το μυστήριο. Κουμπάρος του ζευγαριού, ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η Ευγενία έλαμπε ολόκληρη μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, το οποίο είχε σχεδιάσει η Όλγα Καραβερβέρη. O Άδωνης από τη μεριά του δήλωνε χαμογελώντας ότι έχει όσο άγχος έχουν οι γαμπροί πριν από το γάμο! Η εκκλησία είχε στολιστεί έχοντας ως βασικό στοιχείο την ελιά. Αυτό το οποίο έκανε τη διαφορά, ήταν τα στέφανα, τα οποία ήταν διακοσμημένα με φύλλα ελιάς και κρύσταλλα Swarovski.


Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο Club Medusa, όπου και παρευρέθησαν 200 καλεσμένοι. Φίλοι και συγγενείς απόλαυσαν το ζευγάρι να χορεύει υπό τη μελωδία του τραγουδιού της Μπετ Μίντλερ «Wind Beneath My Wings».


Το ζευγάρι ήταν πανευτυχές και συνεχίζει να είναι μέχρι και σήμερα!

Διαβάστε ακόμα

Αναδρομή στο παρελθόν: O chic&romantic γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα

Orlando Bloom - Miranda Kerr: Ένας γάμος σκέτο μυστήριο!