Αναδρομή στο παρελθόν: Ο πολυσυζητημένος γάμος του «Σουλειμάν» και της «Σεχραζάτ»

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο πολυσυζητημένος γάμος του «Σουλειμάν» και της «Σεχραζάτ»

Με αφορμή τις φήμες χωρισμού, πάμε να θυμηθούμε τον έρωτά τους 

Bergüzar Korel- Halit Ergenc ή αλλιώς Σουλειμάν και Σεχραζάτ, όπως είναι ευρέως γνωστοί από τα σίριαλ που πρωταγωνίστησαν. Αυτό είναι, λοιπό, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της τούρκικης showbiz. Φυσικά το ζεύγος αυτό έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους Έλληνες, μιας και έχουν πληθώρα θαυμαστών. Με αφορμή τις φήμες περι απιστίας του Σουλειμάν και τον επικείμενο χωρισμό τους, είπαμε να θυμηθούμε το γάμο τους και να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια.


Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο Χαλίτ Εργκένς γνωρίστηκαν το Νοέμβριο του 2006, στα γυρίσματα της σειράς "Χίλιες και Μια Νύχτες". Το πάθος μεταξύ τους μεγάλο. Ο ηθοποιός παρόλο που ήταν παντρεμένος με την Γκιζέμ Σοϊσαλί, δε δίστασε να τα τινάξει όλα στον αέρα για χάρη της, τη στιγμή που η «Σεχραζάτ» χώρισε το μακροχρόνιο δεσμό της. Στις 7 Αυγούστου του 2009, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του. Ο γάμος τους παραμυθένιος. Στην τελετή παρευρέθησαν όλοι οι συνάδελφοι και οι συγγενείς τους. Η νύφη έλαμπε μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Φυσικά χαμογελούσε από ευτυχία γιατί κυοφορούσε και τον καρπό του έρωτά τους. Το Φεβρουάριο του 2010, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους εν ονόματι Αλή.


Αυτό είναι, λοιπόν, το παραμύθι τους, που ελπίζουμε να μην καταλήξει σε πολύκροτο διαζύγιο. Δείτε στην παραπάνω gallery το album του γάμου τους

Διαβάστε ακόμα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα