Μάνα είναι μία και στον κόσμο άλλη καμία (η δικιά του)

Μάνα είναι μία και στον κόσμο άλλη καμία (η δικιά του)

Το αγόρι σας θα είναι πάντοτε ο γιος της μάνας του.

Κάθε αγόρι αναθρέφεται και μεγαλώνει με μία βασική και καθοριστική αρχή: η μαμά του είναι μία και μοναδική και αναντικατάστατη.

Μπορεί κάποια στιγμή η τύχη να το φέρει και να πει ψέματα, να βρίσει ακόμα και να κλέψει όμως υπάρχει ένας κανόνας άγραφος που δεν πρόκειται να αλλάξει και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά σα προβληματικός κρίκος σε αλλοιωμένο dna.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο και να ασπρίσουν τα μαλλιά του, καμία γυναίκα δε θα μπορέσει ποτέ να φτάσει ακόμα και στο ελάχιστο τη μαμά του, τα γεμιστά της, τη γκρίνια της και την αγκαλιά της.

Μην τον αφήσετε να σας κάνει σαν τη μάνα- κουράγιο. Αντισταθείτε σθεναρά στον άχαρο και βαρετό αυτό ρόλο, άλλωστε η εν λόγω κυρία θα σας ξεπερνά πάντα τόσο σε ηλικία, όσο και στα υπόλοιπα, όσο καλά και να τα κάνετε.

Απλά χαλαρώστε, πάρτε βαθιές αναπνοές και βαλθείτε να τον τρελάνετε. Αποδείξτε πόσο άχρηστη είστε βάζοντας για πλύσιμο όλα τα ασπρόρουχα με το κόκκινο σέξι εσώρουχό σας σε καυτή θερμοκρασία.

Μετά από αυτό, ο μόνος ρόλος που απομένει να παίξετε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου είναι αυτός της γκόμενας και σίγουρα τον παίζετε στα δάχτυλα.