6 πράγματα (υπεράνω πάσης υποψίας) που μπορούν να σας κάνουν κακούς στο κρεβάτι

6 πράγματα (υπεράνω πάσης υποψίας) που μπορούν να σας κάνουν κακούς στο κρεβάτι

Μήπως να αρχίσετε να υποψιάζεστε;

Mπορεί όλοι ανεξαιρέτως, άντρες και γυναίκες να υποστηρίζουν ότι είναι μάχιμοι και φοβεροί στο κρεβάτι, αλλά σίγουρα κανένας δεν θα αγνοούσε ένα θέμα με τον παραπάνω τίτλο. Γιατί, όσο τέλειοι και καυτοί κι αν είμαστε, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όχι μόνο της τεχνικής αλλά και πολλών άλλων! Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι υπάρχουν κάποια μικρά, αθώα και υπεράνω πάσης υποψίας πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις σεξουαλικές σας επιδόσεις, χωρίς φυσικά να εννοούμε ένα κρύωμα ή τη νύστα; Διαβάστε παρακάτω και την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικοί ή έστω πιο υποψιασμένοι αν θέλετε να δείτε... πυροτεχνήματα!

Ταινίες δράσης: Αποφασίσατε με τον παρτενέρ σας, σύντροφο, πείτε τον όπως θέλετε, να μείνετε σπίτι και να δείτε ταινία. Aν λοιπόν ο καλός σας, σας προτείνει μία ταινία με τον Jason Statham ή τον Bruce Willis, ή τελοσπαντων με κάποιον που δέρνει, ματώνει και σκοτώνει, αρνηθείτε ευγενικά. Σύμφωνα με έρευνες, οι ταινίες δράσης, βίας και γενικότερα οι περιπέτειες, προκαλούν άγχος, στρες και ένταση με αποτέλεσμα να χάνεται, υποσυνείδητα πάντα, κάθε όρεξη για sex. Προτιμήστε λοιπόν πιο ανάλαφρες ταινίες, αισθηματικές που να έχουν και πιο έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, και τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Το αφεντικό σας: Έχετε παρατηρήσει, ότι όλοι μας, άντρες γυναίκες, έχουμε περισσότερη όρεξη για sex το σαββατοκύριακο; Αυτό δεν συμβαίνει μόνο γιατί ο χρόνος είναι περισσότερος και φυσικά η κούραση λιγότερη. Το σημαντικότερο είναι ότι το «ιερό» αυτό διήμερο όλοι μας είμαστε απαλλαγμένοι από το άγχος και το στρες της δουλειάς. Ιδίως αν το αφεντικό είναι απαιτητικό ή αυστηρό, τότε είναι απολύτως λογικό μετά από μία κουραστική και έντονη μέρα, η λίμπιντος να μην είναι και τόσο ανεβασμένη. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε sex και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φροντίστε να αφήνετε πίσω σας τα προβλήματα της δουλειάς και τις εκεί προστριβές.

Γυμναστήριο: Έχετε γραφτεί στο γυμναστήριο της γειτονιάς εδώ και ένα μήνα και το έχετε κυριολεκτικά παρατήσει; Σύμφωνα με έρευνες η συστηματική άσκηση όχι μόνο βοηθά στο χτίσιμο ενός αξιοπρόσεκτου κορμιού αλλά βελτιώνει κατά πολύ και τις επιδόσεις μας στο sex. Η εκγύμναση του σώματος το κρατά σε ενέργεια ενώ τονώνει και την αυτοπεποίθηση. Και ξέρετε φυσικά τι σημαίνουν όλα αυτά... Περισσότερες καυτές βραδιές! Στο διάδρομο λοιπόν!

Κάπνισμα: Εντάξει, το κάπνισμα για πολλούς είναι απόλαυση, αλλά είναι και κάτι το οποίο επηρεάζει τον οργανισμό με διάφορους τρόπους. Εκτός φυσικά από τις γνωστές επιπτώσεις, το κάπνισμα ευθύνεται και για την πτώση της πίεσης του αίματος κάτι το οποίο μας κάνει λιγότερο ευαίσθητους σε όλων των ειδών τα ερεθίσματα.Ειδικά για τις γυναίκες, μπορεί να ευθύνεται και για την απουσία οργασμού αλλά και γενικότερα διάθεσης για sex.

Το... κατοικίδιό σας: Συνήθως λένε ότι τα ζώα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά όταν έρχεται το μεγάλο θέμα του sex, μάλλον κακό μπορούν να κάνουν παρά καλό. Σύμφωνα με έρευνες, ενα κατοικίδιο μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του αφεντικού του ολοκληρωτικά, όπως τις ώρες που κοιμάται ακόμα και τη σεξουαλική του ζωή. Επιπλέον, το να υπάρχει ένα ζωάκι να τριγυρνάει μέσα στο σπίτι, την ώρα που εσείς προσπαθείτε να κάνετε τη δουλειά σας με το έτερον ήμισυ, πολύ πιθανό να σας ξενερώσει παρά να σας ανάψει!

Το κινητό σας: Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές έχετε διακόψει κάτι που κάνετε, το οτιδήποτε, επειδή χτύπησε το κινητό σας. Μα ένα μήνυμα, μα μία κλήση, μα ένα mail είναι ικανό να σας αποσυντονίσει και όλη η ατμόσφαιρα, ο ρομαντισμός και το mood να πάνε περίπατο. Την ώρα λοιπόν που αρχίζουν τα αίματα να ανάβουν καλό θα ήταν να το βάλετε τουλάχιστον αθόρυβο. Μη σας πούμε να το κλείσετε και εντελώς...

Διαβάστε επίσης:

Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου....

5 «αθώα» αντικείμενα που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας

6+1 τρόποι για να τον κάνετε να βρει το... σημείο G σας!