5 κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που θα του βάλουν φωτιά!

Γωγώ Φούντα
5 κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που θα του βάλουν φωτιά!

Φορέστε τα, για να σας τα... βγάλει!

Στο sex, ως γνωστόν από αρχαιοτάτων χρόνων, τα ρούχα και όχι τα λόγια, είναι εντελώς περιττά. Υπάρχουν βέβαια αρκετές φορές, που θέλουμε μία επιπλέον τσαχπινιά στην... συνέρευσή μας, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε διάφορους τρόπους για να δώσουν μία νότα ανανέωσης. Αυτό μπορεί να είναι είτε sex toys, είτε sex σε άλλα μέρη εκτός κρεβατοκάμαρας είτε ακόμα και κάποια απλά και λιτά ρουχαλάκια, τα οποία αρκεί και μόνο να φορέσετε για να βάλετε στον παρτενέρ σας φωτιά!

1. Τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας: Είναι κάτι ιερό για τον ίδιο και όταν σας δει να το φοράτε αυτομάτως αποκτά και ακόμα μία διάσταση, την ερωτική. Οι άντρες λατρεύουν τις αθλητικές γυναίκες, και είτε είστε, είτε όχι, του δίνετε την ψευδαίσθηση ότι έχει να κάνει με μία σκληροπυρηνική αθλήτρια! Επιπλέον, οι συγκεκριμένες φανέλες είναι τόσο φαρδιές και άνετες, που μπορείτε να καλύψετε τυχόν ατέλειες του κορμιού σας.

2. Ένα απλό λευκό T-shirt: Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και σέξι από ένα λευκό μπλουζάκι. Όλες μας έχουμε ένα και ίσως και παραπάνω, ενώ ακόμα και για να βγει, δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας χορεύτρια για να γίνει αισθησιακά. Έξτρα συμβουλή, ρίξτε λίγο νερό στο μπλουζάκι σας, χωρίς φυσικά να φοράτε από μέσα σουτιέν, το οποίο θα κάνει τις ρώγες σας να διαγράφονται κάτι που σίγουρα ο παρτενέρ σας θα εκτιμήσει δεόντως.

3. Φορέστε καλσόν: Όλες μας έχουμε έστω και ένα καλσόν το οποίο πλέον δεν χρειαζόμαστε. Αντί λοιπόν να το πετάξετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα εξαιρετικό sex toy. Φορέστε το, χωρίς φυσικά εσώρουχο μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Κάντε μία αισθησιακή βόλτα στο δωμάτιο και στη συνέχεια ζητήστε από τον παρτενέρ σας να σας το βγάλει! Δηλαδή όχι να σας το βγάλει αλλά να σας το σκίσει! Δεν υπάρχει φυσικά αμφιβολία αν θα το κάνει ή όχι.

4. Βοyfriend's T-shirt: Ποτέ δεν καταλαβάμε το λόγο αλλά πάντα οι άντρες έβρισκαν υπερβολικά σέξι και καυτό η κοπέλα τους να φοράει το μπλουζάκι τους. Είτε γιατί τους δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τους ανήκετε, είτε γιατί απλά αγαπούν την εικόνα σας με τα ρούχα τους να κρέμονται πάνω σας! Όπως και να χει, μη διστάσετε να το φόρεσετε ακόμα και με τη δικαιολογία ότι... κρυώνετε!

5. Ψηλοτάκουνα: Eίναι ευρέως γνωστό ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να αλλάξει εντελώς το γυναικείο πόδι και να το κάνει πιο κομψό, σέξι και σμιλεμένο. Συν τοις άλλοις, το περπάτημα αποκτά επιπλεόν χάρη και αισθησιασμό. Αν θέλετε φυσικά να τον αποτρελάνετε τελείως, φορέστε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίσαμε. Λέει ότι με αγαπάει αλλά πίνει, βγαίνει με άλλες και παίρνει ουσίες. Τι να κάνω;

6 πράγματα (υπεράνω πάσης υποψίας) που μπορούν να σας κάνουν κακούς στο κρεβάτι

Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου....