5 πράγματα που ξενερώνουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!

5 πράγματα που ξενερώνουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!

Αν τα έχετε... την πατήσατε!

Τα top θέματα στην καθημερινότητα μιας γυναίκας, εκτός φυσικά από τη δουλειά και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, αυτά τελοσπάντων που τα συζητάει με ευχαρίστηση και την απασχολούν τόσο όσο, είναι η δίαιτα, τα ρούχα και τα παπούτσια και φυσικά οι άντρες! Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις που τις ενδιαφέρει ο εθελοντισμός, η λογοτεχνία και η κοινωνική δράση, αλλά βρε κορίτσια ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι έπειτα από μία κουραστική μέρα προτιμάμε να συζητήσουμε με τις φίλες μας για άντρες παρά για την οικονομική κρίση, θέμα που σίγουρα θα μας ρίξει σε... κατάθλιψη! Αν νομίζατε όμως ότι μόνο εμείς έχουμε παράπονα από τα αγαπημένα μας αρσενικά, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί μπορεί να κάνουμε τα πάντα σωστά, να είμαστε γλυκύτατες και μονίμως στην τρίχα, αλλά είναι και κάποια πράγματα, τα οποία χωρίς να το καταλαβαίνουμε, είναι ικανά να ξενερώσουν έναν άντρα τόσο πολύ, που τελικά να γίνει άφαντος! Και μπορεί με την πρώτη εσείς να μη φταίτε σε τίποτα, αλλά έπειτα από σκέψη και ανάλυση θα καταλάβετε ότι και αυτοί δεν είναι εντελώς παράλογοι! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα top πράγματα που μπορούν να ξενερώσουν έναν άντρα στη συμπεριφορά μιας γυναίκας, ακόμα κι αν το sex είναι υπέροχο και η έλξη αναμφισβήτητη!

1. To κυνήγι της δέσμευσης: Το καταλαβαίνουμε ότι από τότε που ήσασταν πιτσιρίκες το μεγαλύτερο όνειρό σας ήταν να βρείτε το αγόρι των ονείρων σας και να κάνετε μία όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά κορίτσια βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι δεν χρειάζεται πανικός και κυρίως σπασμωδικές κινήσεις. Μπορεί να έχετε περάσει τα 30 και μπορεί η μαμά σας, να σας ζαλίζει καθημερινά για το πότε θα την κάνετε γιαγιά, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να γίνεστε στενός κορσές σε έναν ανυποψίαστο χριστιανό που απλά ήθελε να πιει ένα ποτό μαζί σας και να σας γνωρίσει λίγο καλύτερα. Με λίγα λόγια ενννοούμε, ότι το ότι βγήκατε 3 ραντεβού δεν σημαίνει ότι έχετε και σχέση γιατί πολύ απλά η δεκαετία του '60 έχει περάσει προ πολλού. Το θέμα θέλει ηρεμία και κυρίως όχι άγχος και πίεση. Ο άντρας άλλωστε μόλις μυριστεί την πίεση πανικοβάλλεται και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Όλα στην ώρα τους...

2. Το δίωρο της προετοιμασίας: Αν κάτι εκνευρίζει ακόμα περισσότερο έναν άντρα από τις απελπισμένες, είναι οι... αργοπορημένες! Αφού ξέρετε καλά, ότι για να ετοιμαστείτε για ένα απλό ποτό, και όχι για δεξίωση γιατί εκεί πάμε σε άλλα επίπεδα, θέλετε τουλάχιστον ένα δίωρο, γιατί λοιπόν δεν αρχίζετε το ρεκτιφιέ σας λίγο νωρίτερα; Είναι απολύτως ανθρώπινο και κατανοητό, ειδικά όταν εμπλέκονται συγκοινωνίες και κίνηση στους δρόμους, κάποιος να καθυστερεί, αλλά όταν εκείνος είναι κάτω από το σπίτι σας ένα μισάωρο κι εσείς απλά χαζεύετε, έχει άδικο αν μετά σας βρίσει; Μπορεί αρχικά, να είναι χαριτωμένο και ζουζουνιάρικο να καθυστερείτε αλλά έπειτα από λίγο καιρό απλά θα του σπάτε τα νεύρα, γιατί πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περιμένεις!

3. Η γκρίνια (φυσικά): Οι άντρες από τη φύση τους δεν είναι γκρινιάρηδες, εκτός φυσικά από εξαιρέσεις. Είναι γενικότερα πιο χαλαροί και ήρεμοι, κάτι που αν μας ρωτάτε είναι απλά υπέροχο! Όταν λοιπόν σε έναν ήρεμο άνθρωπο, μία γυναίκα ξεκινάει τη γνωστή ακατάπαυστη γκρίνια για τα πάντα, εκτός του ότι δεν έχουν χειρότερο, είναι ικανοί να βγουν εκτός εαυτού με αποτέλεσμα φυσικά ομηρικούς καυγάδες! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που εμείς οι γυναίκες τσακωνόμαστε μόνες μας και τελικά καταλήγουμε να εκνευριζόμαστε περισσότερο με τους εαυτούς μας ενώ εκείνος δεν έχει χαλάσει τη ζαχαρένια του ούτε στο ελάχιστο! Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος!

4. Η γυναίκα-ζήτουλας: Ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα γυναίκα, τέλος! Είμαστε διαφορετικοί και σίγουρα έχουμε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Ναι πιθανότατα στο πρώτο ραντεβού, εκείνος ίσως και να πληρώσει, αν και οι μέρες που διάγουμε είναι δύσκολες, αλλά το να φέρεστε λες και είναι πολυεκατομμυριούχος και έχει λεφτά με το τσουβάλι, τότε λυπούμεθα αλλά είστε λάθος. Το να σας κάνει ένα δώρο και να του κάνετε κι εσείς, είναι όμορφο και γλυκό, αλλά το να του ζητάτε μονίμως το οτιδήποτε και να τον χρησιμοποιείτε σαν αποκλειστικό χορηγό για τα έξοδά σας και φυσικά τα ψώνια σας, πάντα για πράγματα τα οποία με δικά σας χρήματα δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αγοράσετε, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν του κόβει έστω και λίγο αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι αυτά που του παίρνετε είναι περισσότερα από αυτά που του δίνετε και τότε θα σας αφήσει για μία γυναίκα που δεν τα περιμένει όλα στο χέρι!

5. To άστατο το παρελθόν: Καλά προφανώς και δεν σας βρήκε παρθένα και το ξέρει, αλλά όσο να πεις ο άντρας έχει ένα θέμα με τους ερωτικούς συντρόφους της καλής του. Μπορεί το γεγονός ότι έχετε αρκετές εμπειρίες, να λειτουργεί υπέρ του, γιατί το sex σας είναι για Oscar αλλά στο πίσως μέρος του μυαλού του πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία και ο προβληματισμός, όσο κι αν σας θέλει και όσο πιστή κι αν του είστε! Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αποφύγετε συζητήσεις τέτοιου περιεχομένου γιατί αν ο αριθμός είναι διψήφιος, τότε αυτό σίγουρα δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας! Να πείτε ψέματα; Ναι ίσως στην προκειμένη ένα μικρό ψεματάκι να χρειάζεται ή ακόμα καλύτερα μην κάνετε εσείς την ερώτηση αυτή για να μην τη δεχτείτε κιόλας. Καλώς ή κακώς, ο άντρας κρύβει μέσα του έναν μικρό πουριτανό!

Διαβάστε επίσης:

Ποιον από τους τρεις να διαλέξω;

Τι να ΜΗΝ κάνεις αν είσαι ερωτευμένη με τον φίλο της κολλητής σου!

Έχω σχέση και ξαναγύρισε ο πρώην μου! Τι να κάνω;