Όταν οι άντρες μιλούν: 5 πράγματα που μας απαγορεύουν να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού

Γωγώ Φούντα
Όταν οι άντρες μιλούν: 5 πράγματα που μας απαγορεύουν να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού

Και καλά θα κάνουμε να τους ακούσουμε

Το έχουμε πει πολλές φορές, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Όχι ότι αν η αρχή είναι κακή, το όλο θέμα είναι καταδικασμένο, αλλά όπως και να το κάνεις, αν η εκκίνηση είναι σωστή, οι πιθανότητες λένε ότι θα είναι και η συνέχεια! Κάπως έτσι συμβαίνει και με το πρώτο ραντεβού. Αν είναι πετυχημένο, τότε η συνέχεια είναι πολύ πιο εύκολη! Για να γίνει όμως πετυχημένο, θα πρέπει κάτι να κάνουμε κι εμείς, είτε έχει να κάνει με συμπεριφορά, είτε με τη γενικότερη εικόνα μας. Και επειδή οτιδήποτε κι αν λέμε, αφορά στους άντρες, μια και η στήλη ονομάζεται Σεξ και Σχέσεις, είπαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ, ανάμεσα στα αγόρια για να μάθουμε κι εμείς, τι δεν θέλουν να φοράει μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού! Τα αποτελέσματα τα έχουμε εδώ για εσάς και μόνο, και καλά θα κάνετε να τους δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, μιας και είναι πολύ, μα πάρα πολύ διαφωτιστικά!

1. Οτιδήποτε αποκαλυπτικό: Ακόμα και με τον Hugh Heffner να έχετε ραντεβού, η φουστίτσα που φορούσατε την μέρα, ή μάλλον το βράδυ που σας γνώρισε καλύτερα στο πρώτο ραντεβού να απουσιάζει! Όχι τόσο για εσάς, αλλά περισσότερο γαι εκείνον! Δηλαδή αν ένας άντρας συνοδεύει μία γυναίκα σχεδόν γυμνή, που στο πέρασμά της γυρίζουν βλέμματα, και ακούγονται ποικίλα σχόλια, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι και η καλύτερή του. Αφήστε δε που με τον τρόπο αυτό είναι σαν να μη σέβεστε το συνοδό σας. Την κλασική φράση της μάνας, δείξτα κορίτσι μου τώρα που μπορείς, ή μάλλον της όχι και τόσο ισορροπημένης μάνας, καλύτερα να μην τη λάβετε υπόψη σας! Αφήστε στην άκρη διαφάνειες, ντεκολτέ και οτιδήποτε σε κοντό, και κρατήστε και κάτι για... μετά!

2. Κραγιόν: Μην μας παρξηγήσετε, δεν το λέμε εμείς αλλά οι άντρες! Βασικά δυσκολεύονται να καταλάβουν πόσο βασικό και σημαντικό είναι το κραγιόν για τη γυναικεία εμφάνιση, με αποτέλεσμα να το θεωρούν εντελώς περιττό! Αφενός τους ανατριχιάζει έστω και το παραμικρό υπόλειμμα οπουδήποτε, και δεν εννοούμε στα δόντια που όντως είναι αστείο, αλλά στο ποτήρι, στην πετσέτα, ακόμα και στο πιρούνι! Αφετέρου, πανικοβάλλεται, διότι αν του 'ρθει να σας φιλήσει, λέμε τώρα, σίγουρα θα το σκεφτεί διπλά για να το κάνει, μιας και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να καταλήξει με... κοκκινάδι στα χειλάκια! Ακόμα χειρότερα, αν φοράτε lip gloss! Βασικά αυτό είναι ανατριχιαστικό έτσι κι αλλιώς...

3. Αλλόκοτα... παπούτσια: Ναι είστε fashion icon, βασικά αυτό το πιστεύετε εσείς και ουδείς άλλος, αλλά για να μη σας το χαλάσουμε, έστω ότι συμφωνούμε! Ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας και πολλές φορές βγαίνετε έξω σαν να είναι... απόκριες! Και καλά κάνετε! Αλλά... Στο πρώτο ραντεβού, και ειδικά με ένα φυσιολογικό παιδί, που προτιμά τα τζιν για κάθε μέρα, κουλό ε(;), καλό θα ήταν να μην παρουσιαστείτε με οτιδήποτε extreme και κυρίως παπούτσια! Ειδικά αν είναι και άβολα, τότε το παιχνίδι το έχετε χάσει! Θέλετε να κάνετε fashion statement; Πάρτε τις φίλες σας, βγείτε για ποτό και φορέστε ότι τραβάει η ψυχή σας! Με το να παρουσιαστείτε μπροστά του με το τελευταίο υπόδημα της Lady Gaga, το μόνο που θα πετύχετε, είναι να του προκαλέσετε γέλια! Και σκεφτείτε να σας πάει κάπου εντελώς mainstream! Θλιβερό...

4. Glitter: Θέλετε να λάμπετε; Γίνετε όμορφες και εντυπωσιακές! Φορέστε ρούχα που σας κολακεύουν, φτιάξτε το μαλλάκι σας, χωρίς υπερβολές και γενικότερα έχετε μία αξιοπρεπή και περιποιημένη εμφάνιση! Το glitter βρε κορίτσια, τι στο καλό το θέλετε; Είναι παλιομοδίτικο, είναι έντονο και δεν κολακεύει ούτε και το πιο καλοφτιαγμένο πρόσωπο! Αφήστε δε, που οι άντρες γενικότερα σιχαίνονται οποιαδήποτε υπερβολή στο μακιγιάζ, πόσο μάλλον να βλέπουν τα μάγουλά σας σαν... έναστρο ουρανό! Τονίστε ένα χαρακτηριστικό, και γενικότερα κρατήστε τα επίπεδα... φυσικά! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, ζητήστε συμβουλές από μία φίλη σας που ζει στο... 2013 και όχι στη δεκαετία του '80!

5. Σουτιέν: Βασικά στην προκειμένη, τόσο εμείς όσο και οι άντρες, κρίνουμε απαραίτητο να υπάρχει! Όσο ωραίο και στητό στήθος κι αν έχετε και όσο σέξι και καυτή θέλετε να δείχνετε, μπορείτε να το πετύχετε με άλλους τρόπους και όχι με το να τριγυρνάτε με την... ρώγα σε κοινή θέα! Είναι άκομψο και κακόγουστο και επιπλέον, μη νομίζετε ότι θα σας κοιτάζει στα μάτια διότι η προσοχή του θα είναι στραμμένη αλλού! Σας το λέμε για να μην παραπονιέστε και τον κατηγορήσετε άδικα τον άνθρωπο!

Διαβάστε επίσης:

Mου πήρε πολύ χρόνο να διεκδικήσω κάποιον και τώρα νιώθω σα να μην αξίζω

Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;

Τι να κάνετε όταν θα δείτε τον πρώτο σας έρωτα μετά από χρόνια