Κορίτσια SOS: 5 βασικοί τρόποι για να μη δείχνετε... απελπισμένες!

Γωγώ Φούντα
Κορίτσια SOS: 5 βασικοί τρόποι για να μη δείχνετε... απελπισμένες!

Γιατί η μοναξιά είναι σκληρό πράγμα κορίτσια!

Οι γυναίκες ως γνωστόν είμαστε drama queens, κάτι που σημαίνει ότι κάνουμε την... τρίχα τριχιά που λέει και ο σοφός λαός! Με λίγα λόγια, ενώ κάτι μπορεί να είναι σχετικά απλό και εύκολο, εμείς από τη φύση μας έχουμε την τάση όχι μόνο να το κάνουμε δύσκολο αλλά και δραματικό! Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι οι άντρες, τουλάχιστον στο εν λόγω θέμα είναι τόσο cool και χαλαροί, που πραγματικά τους ζηλεύουμε! Τι γίνεται όμως όταν έχετε τρελαθεί από την μοναξιά, είστε κοινώς μπακούρι για πάρα πολύ καιρό, με αποτέλεσμα όχι μόνο να σας έχει φάει η μιζέρια και η γκρίνια, αλλά να δείχνετε γενικότερα απελπισμένη και έξαλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος; Παρακάτω λοιπόν, έχουμε κάποιους βασικούς τρόπους για να μην βροντοφωνάζεις την απελπισία σου, εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω!

1. Μη... χλευάζεις την μοναξιά σου: Είναι το σύνδρομο των ανασφαλών ανθρώπων που πιστεύουν ότι με όπλο το χιούμορ μπορούν να κάνουν τα πάντα και κυρίως να τραβήξουν την προσοχή μακριά από τις αδυναμίες τους. Μέγα λάθος φίλες μου. Αφού το γεγονός ότι είστε μόνη, σας ενοχλεί και σας φαίνεται δυσβάσταχτο, δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε να κάνετε αστεία γύρω από αυτό, ούτε καν να το συζητάτε! Ο λόγος είναι πολύ απλός και έχει να κάνει με το πώς εντυπώνεστε στη συνείδηση των υπολοίπων! Αν λοιπόν δεν κάνετε τίποτα άλλο, από το να μιλάτε για την μοναξιά σας τότε πολύ πιθανό να γίνετε ένα με αυτή και άντε να βγάλετε την ρετσινιά από πάνω σας.

2. Προσοχή στο ποτό: Δεν ξέρουμε γιατί, πραγματικά δεν ξέρουμε, αλλά παρατηρημένα η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που είναι... μπεκροκανάτες, είναι singles. Είναι ίσως η μοναξιά, είναι η απελπισία είναι και το γεγονός ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, και το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν και να πίνουν στην υγειά της μοναξιάς! Είναι βέβαια και το άλλο... Όταν είσαι μόνη για καιρό, ξεχνάς και την μέθοδο του φλερτ, που σημαίνει ότι νιώθεις τρομερή ανασφάλεια και άγχος όταν έχεις μπροστά σου τον άντρα που σε ενδιαφέρει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ποτηράκι παραπάνω! NOT! Προσοχή κορίτσια, γιατί το ποτό είναι τεράστια παγίδα, και μακροπρόθεσμα, μόνο κακό μπορεί να σας κάνει.

3. Μάθε πότε να κάνεις πίσω: Ας πούμε ότι είσαι σε ένα πάρτι και μιλάς με έναν υπέροχο, γοητευτικό και ενδιαφέροντα τύπο! Περνάει μισή ώρα, περνάει μία ώρα! Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να διακόψετε για λίγο την όμορφη κουβέντα σας και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Με τον τρόπο αυτό, και του δίνετε το χρόνο του, και δεν φαίνεστε η υστερική που πήγε σε πάρτι με μοναδικό σκοπό να βρει άντρα! Γενικότερα, και βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό, πάντα να δίνετε λίγο χρόνο στα πράγματα. Τίποτα καλό δεν βγήκε με τη πίεση. Να το ξέρετε αυτό...

4. Προσοχή στα... social media: Ναι ξέρουμε ότι διψάτε για νέες γνωριμίες και γενικότερα σας αρέσει να διευρύνεται ο κύκλος σας, αλλά όσον αφορά στα social media, facebook, twitter κλπ, κάντε λίγο υπομονή και ελαττώστε το ανατριχιαστικό stalking, αν σας είναι εύκολο! Δηλαδή, δεν είναι ανάγκη μόλις γνωρίσετε κάποιον, να του κάνετε αμέσως friend request στο facebook, ούτε να αρχίσετε να του μιλάτε και να γίνετε πιεστική. Όσο κι αν σας αρέσει, αφήστε να περάσουν 2-3 μέρες και κάντε μετά την κίνησή σας.

5. Μην στείλεις μήνυμα πάνω από 2 φορές: Το θέμα με τα κινητά και ιδίως τα γραπτά μηνύματα είναι κομματάκι πολύπλοκο. Εννοούμε δηλαδή, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν τα βλέπουν αμέσως τα μηνύματά τους, ή μπορεί εκείνη την ώρα να είναι απασχολημένοι και να ξεχαστούν! Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να σας απαντήσουν και φυσικά ότι απαγορεύεται να στείλετε ακόμα ένα μήνυμα. Προσέξτε όμως, ακόμα ένα! Αν στείλετε λοιπόν ξανά και δεν λάβετε απάντηση, τότε πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθείτε με αυτό το άτομο! Νόμος...

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι άντρες μιλούν: 5 πράγματα που μας απαγορεύουν να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού

Mου πήρε πολύ χρόνο να διεκδικήσω κάποιον και τώρα νιώθω σα να μην αξίζω

Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;