Σαββατόβραδο στο club

Σαββατόβραδο στο club

Ένα βράδυ διαφορετικό από τα άλλα.

Η ιστορία μου δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε θα σας κάνει εντύπωση. Σίγουρα την έχετε ξανακούσει και ίσως πολλές από εσάς μπορεί να την έχετε ζήσει, όμως, ήθελα να την μοιραστώ με κάποιον γιατί στις φίλες μου ντρέπομαι να την εξομολογηθώ.

Σαββατόβραδο, λοιπόν, και βγήκα και εγώ στην Αθήνα για χορό και φλερτ. Κατηφορίσαμε με τα κορίτσια σε ένα από τα «μεγάλα» clubs της πρωτεύουσας, πιάσαμε στασίδι στο μπαρ, ανοίξαμε και ένα μπουκάλι και αρχίσαμε να διασκεδάζουμε. Όλα ήταν μια χαρά. Η μουσική λίγο βαρετή βέβαια και ο κόσμος λίγο αδιάφορος, όμως, από τη μέσα μεριά της μπάρας υπήρχε ένας μπάρμαν κούκλος που σε αποζημίωνε με την εμφάνιση του. Με το που τον είδα εντυπωσιάστηκα. Ψηλός, γυμνασμένος, μουσάτος (κλασικός μπάρμαν δηλαδή της Αθήνας), με κέρδισε αμέσως.

Εκείνος φιλικότατος. Μας κέρασε σφηνάκια, έκανε χαβαλά, μας γλυκοκοίταζε που και που, ώσπου βρήκε την ευκαιρία πάνω στο πέμπτο-έκτο (είχα χάσει πια το μέτρημα) κέρασμα να μας γνωρίσει. Συστηθήκαμε λίγο πάνω στη βαβούρα, έσκυψε στο αυτί μου και μου ψιθύρισε «Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες. Εσύ με νοιάζεις».

Πρέπει να άλλαξα είκοσι χρώματα, αλλά η αλήθεια είναι πως κολακεύτηκα και του χαμογέλασα. Το φλερτ συνεχίστηκε, το αλκοόλ έρεε και η νύχτα σιγά σιγά έφευγε. Είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Την ώρα, λοιπόν, που πληρώναμε με φώναξε πιο κοντά και μου έδωσε διακριτικά το τηλέφωνό του γραμμένο σε ένα χαρτάκι.

Τα κορίτσια λύσσαξαν να μάθουν τι μου έλεγε ο μπάρμαν όλο το βράδυ, αλλά τα μπάλωσα και δεν κατάλαβαν τίποτε. Όταν μπήκα σπίτι του έστειλα μήνυμα και με πήρε αμέσως τηλέφωνο. «Κερνάς ένα τελευταίο ποτό;» με ρώτησε. Σάστισα, ξαφνιάστηκα με την επιθετικότητά του και απάντησα θετικά δίνοντάς του τη διεύθυνσή μου. Ίσα που πρόλαβα και τρύπωσα στο μπάνιο να κάνω ένα γρήγορο ντους πριν χτυπήσει το κουδούνι. Όταν άνοιξα την πόρτα νομίζω χαζογέλασα από αμηχανία. Ήταν ακόμη πιο ωραίος εκτός μαγαζιού. Θεόρατος, γέμιζε την πόρτα. Μπήκε, καθίσαμε στο σαλόνι και νομίζω τη συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε. Από τότε βρισκόμαστε που και που σπίτι μου και την επόμενη εβδομάδα κανονίσαμε να φάμε μαζί. Το πρώτο μας επίσημο ραντεβού. Για να δούμε.

Εύη, ετών 23