Πρόσκληση σε «πάρτι»

Πρόσκληση σε «πάρτι»

Όταν ένα ζευγάρι δοκιμάζει νέες τάσεις στο κρεβάτι του.

 

Με το αγόρι μου ήμουν και είμαι πολύ ερωτευμένη. Τόσο πολύ που δεν ήθελα κανέναν άλλον, δεν έβλεπα κανέναν άλλον, όλοι μου φάνταζαν αδιάφοροι. Υπήρχε μόνο εκείνος.

Εκείνου έπαιζε πιο πολύ το μάτι του (συνήθως ο ένας πάντα θέλει πιο πολύ), όμως μου ήταν πιστός, κοιτούσε κορίτσια στο δρόμο ή όταν βγαίναμε αλλά πάντα διακριτικά και πάντα λέγοντάς μου μετά «σαν και σένα δεν υπάρχει καμιά».

Ήμασταν μαζί ήδη δύο χρόνια, λοιπόν, όταν κάναμε διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στην Πάρο, στο σπίτι μιας κοινής μας φίλης που ετοίμαζε το καθιερωμένο της πάρτι εν μέσω καλοκαιριού (λέων βλέπετε). Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε και αυτοκίνητο για να μπορούμε να κυκλοφορούμε και η εβδομάδα μπροστά μας προμηνυόταν μοναδική. Και όντως ήταν.

Δύο ημέρες πριν πάρουμε το πλοίο του γυρισμού έγινε και το περιβόητο πάρτι της κοινής μας φίλης με πλήθος καλεσμένων. Αγόρια, κορίτσια, νέοι, όμορφοι, ενδιαφέροντες και βαρετοί, απ' όλους είχε αυτό το πάρτι. Ανάμεσά τους και μια Ελληνοαμερικανίδα που κάποιος είχε κουβαλήσει μαζί του. Όμορφη, πολύ όμορφη από την πρώτη ματιά. Ο δικός μου όταν την είδε, σάστισε. Το κατάλαβα.

Δεν ζήλεψα ακριβώς, αλλά ταράχτηκα. Το βλέμμα του δεν είχε μόνο θαυμασμό. Εκείνη φλέρταρε αδιάκοπα και ανεπιτήδευτα με το καθετί. Ήταν από εκείνες τις γυναίκες- σειρήνες που η παρουσία τους και μόνο προκαλεί κύματα ερωτικής ενέργειας στο χώρο. Μοιραία κάποια στιγμή, βρεθήκαμε να χορεύουμε και οι τρεις μαζί, εγώ λίγο εκνευρισμένη, εκείνος μαγεμένος και εκείνη να το απολαμβάνει. Ξάφνου, δεν θυμάμαι καλά καλά πως, μας τράβηξε από το χέρι και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά οδηγώντας μας στον επάνω όροφο.

Μπήκαμε σε ένα υπνοδωμάτιο (ευτυχώς το δικό μας) και με φίλησε γλυκά και τρυφερά. Ανταπέδωσα και ένιωσα τον σύντροφό μου να εξιτάρεται αμέσως. Κάναμε υπέροχο σεξ, λίγο ανταγωνιστικό, αλλά μοναδικά ωραίο. Μετά σχεδόν αγκαλιασμένοι και οι τρεις μαζί αποκοιμηθήκαμε. Εκείνη κάποια στιγμή ξεγλίστρησε και έφυγε (ούτε που την ξαναείδαμε στο νησί τις επόμενες ημέρες).

Δεν το συζητήσαμε ποτέ με κανέναν άλλον, παρά μόνο μεταξύ μας με πειράγματα, αστεία και σε στιγμές ερωτικού πάθους. Ποτέ δεν ξαναπροτείναμε ο ένας στον άλλον να το δοκιμάσουμε πάλι. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύπλευρος με κάποιον τρόπο εκείνο το βράδυ και δεν θέλαμε να τον ξαναζήσουμε όσο ωραία και αν είχαμε περάσει. Η σχέση μας πάντως δεν επηρεάστηκε (βάλαμε μάλλον την εμπειρία μας σε σωστό πλαίσιο, χωρίς να την μεγαλοποιήσουμε).

Αρετή, ετών 29