Μου αρέσει ο κολλητός του πρώην μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Προχωράω ή φεύγω;

Μου αρέσει ο κολλητός του πρώην μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Προχωράω ή φεύγω;

Γεια σας,

Λοιπόν, πριν από περίπου δύο χρόνια είχα σχέση με ένα παιδί για 3 μήνες. Χωρίσαμε. Για να μην τα πολυλογώ μετά από μερικούς μήνες τα βρήκαμε μετά ξανά χωρίσαμε και γενικά αυτή η κατάσταση κράτησε περίπου 1 χρόνο, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή.
Αυτός στο μεταξύ προχώρησε.Το ίδιο καλοκαίρι άρχισα να κάνω παρέα με τον κολλητό του. Όλα ξεκίνησαν στην πλάκα ότι και καλά θα κάνουμε σχέση κλπ κλπ. Όμως χωρίς να το καταλάβω η κατάσταση τώρα έχει σοβαρέψει. Αρχίζει να μου αρέσει πολύ και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Δεν ξέρω τι να κάνω...να δώσω το πράσινο φως ή να κάνω πίσω;


Αγαπητή φίλη,

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το γράμμα θα έπρεπε να το πάρω από τον κολλητό του πρώην σου και όχι από σένα. Γιατί, πίστεψέ με, αυτός θα έχει το θέμα. Εσύ δεν νομίζω και τόσο. Όπως δεν νομίζω ότι είναι και πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό που περνάς για να έχεις μπει σε αυτό το δίλημμα.
Και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί το λέω αυτό.

Αν μου έλεγες ότι είχατε 3, 4 ή 5 χρόνια σχέση και με τον κολλητό του, ήσουν και εσύ κολλητή και κώλος και βρακί και μια χαρούμενη οικογένεια και ξαφνικά το είδες διαφορετικά, θα σου έλεγα «τι κάνεις;». Αλλά εδώ μου λες ότι τα είχατε 3 μήνες και μετά μια κατάσταση ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή. Άρα, τι το σκέφτεσαι; Αν σου αρέσει τόσο, φυσικά και να του δώσεις το πράσινο φως. Δεν ήταν και ο πρώην σου ο έρωτας της ζωής σου για να έχεις δεύτερες σκέψεις. Απλά πράγματα.

Αλλά ο κολλητός του θα πρέπει να φανεί άνδρας. Κι αν θέλει να το προχωρήσει μαζί σου, τότε πρώτα θα μιλήσει με τον φίλο του. Αν θέλει να τα έχει καλά μαζί του και να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στο μέλλον.
Είδες πόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα;

Btw μια συμβουλή μόνο. Προτού ανάψεις το πράσινο φως να είσαι 100% σίγουρη ότι νιώθει το ίδιο και για σένα. Ξέρεις, μην κάνεις το βήμα, φας πόρτα και μετά σε πιάσουν στο στόμα τους τα αγοράκια. Έχεις ακούσει που λένε ότι οι άνδρες είναι πιο κουτσομπόληδες από τις γυναίκες; Ε, ισχύει! Άρα μην σου βγει και τσάμπα το... όνομα!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ