«Με απάτησε με την κολλητή μου αλλά τον θέλω ακόμη»

«Με απάτησε με την κολλητή μου αλλά τον θέλω ακόμη»

Όταν η προδοσία είναι διπλή

"Eίχα σχέση για περίπου ένα μήνα με ένα παιδί...ναι το ξέρω πολύ ελάχιστο χρονικό διάστημα, αλλά γνωριζόμασταν από πιο πριν και εγώ άρχισα να νιώθω από νωρίς κάτι για αυτόν. Η απόσταση όμως μας είχε χωρίσει. Μετά από λίγο καιρό ενώ δεν μιλούσαμε καθόλου, είχαμε συναντηθεί σε ένα κοινό μας μέρος τυχαία. Δεν ήμουν μόνη αλλά με την κολλητή μου, εκεί έγινε και το μοιραίο. Ερωτεύτηκε την κολλητή μου...!!! Αυτή ενέδωσε. Είχα πονέσει πολύ, έκλαψα, αλλά το δέχτηκα και έμεινα κοντά τους χωρίς να έχει συμβεί το οτιδήποτε. Χώρισαν στους 4 μήνες. Δεν μιλούσαν, άρχισε να μου μιλάει ξανά εμένα! Μετά ένιωσα ότι έπαιζε παιχνίδι και με τις δύο! Μία μαζί μου και μία μαζί της. Τώρα η κολλητή μου του έχει πει ότι είναι καλύτερο να μην ξαναμιλήσουν παρόλο που νιώθει ακόμη για εκείνον όπως και εγώ..τραγικό ε; Τέλος πάντων αυτός έχασε και κάθε επικοινωνία μαζί μου μετά από αυτό... Τι είναι πιο σωστό να κάνω..; Ακόμη έχω συναισθήματα για αυτόν και δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου, έστω και σαν φίλο όπως παλιά".


Αγαπητή αναγνώστρια,

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να στο κρύψουμε... Είναι από τις λίγες φορές που ένα γράμμα αναγνώστριας μας αφήνει τόσο έκπληκτους. Το να ξέρουμε πως ο πρώην μας για τον οποίο έχουμε ακόμα συναισθήματα (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) προχώησε μετά από εμάς είναι από μόνο του δύσκολο. Το να γνωρίζουμε μάλιστα πως προχώρησε με την... κολλητή μας το κάνει πιο επίπονο. Η παθητική σου στάση σε όσα διαδραματίστηκαν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη.

Το ότι εκείνος σκέφτηκε να τα "ρίξει" στην κολλητή σου θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις για τον χαρακτήρα του. Στον έρωτα και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν βεβαίως, αλλά εφόσον η κολλητή σου και ο πρώην σου χώρισαν μάλλον δεν ήταν για κανέναν ο έρωτας της ζωής του. Άρα εύκολα συμπεραίνουμε με όσα μας λες πως ο πρώην σου πρώτον δεν έχει δείξει σημάδια ωριμότητας, δεύτερον δεν σέβεται τις βασικές αξίες της ζωής και τρίτον δεν σεβάστηκε εσένα. Υπήρχαν τόσες γυναίκες εκεί έξω για να πέσει πάνω στη φίλη σου. Μας αναφέρεις πως δεν θες να τον χάσεις από τη ζωή σου. Γιατί επιμένεις να σκέφτεσαι έναν άντρα που εκείνος δεν σε σέβεται; Γιατί θες στη ζωή σου κάποιον -έστω και ως φίλο όπως μας γράφεις- όταν εκείνος δεν γνωρίζει την αξία της φιλίας; Και αφού μας ρωτάς τι είναι σωστό να κάνεις η γνώμη μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Να μην ανταποκριθείς αν ποτέ εκείνος γυρίσει και ξεκίνησε από σήμερα και στο εξής να αγαπάς τον εαυτό σου λίγο περισσότερο.
Αν και για τη φίλη σου δεν ρωτάς τη γνώμη μας, εμείς ενημερωτικά σου λέμε πως δεν θα την κάναμε παρέα ποτέ ξανά!

Διαβάστε ακόμη:

«Τον έπιασα να φλερτάρει με άλλες στο Facebook και σκέφτομαι να χωρίσω»

«Με θέλει αλλά είναι με άλλη και δεν ξέρω τι να κάνω»