«Θέλω να του στείλω μήνυμα στο Facebook, αλλά δεν ξέρω τι να γράψω»

«Θέλω να του στείλω μήνυμα στο Facebook, αλλά δεν ξέρω τι να γράψω»

Το online flirting έχει τους δικούς του κανόνες

"Γεια σας,

Oνομάζομαι Μαρία και εδώ και καιρό μoy αρέσει ένα παιδί που είμαστε φίλοι στο Facebook, ζούμε στην ιδία πόλη, αλλά δεν εχει τύχει ποτέ να κάτσουμε σε κοινή παρέα. Tι να του στείλω για να γνωριστούμε χωρίς να φάνει απευθείας ότι μου αρέσει;

Aγαπητή αναγνώστρια,

Το online flirting είναι ο νέος τρόπος γνωριμιών και ερωτικής προσέγγισης και έχεις τους δικούς του κανόνες. Η δική σου απορία είναι απορία και πολλών ακόμη αναγνωστριών, που μας ρωτούν για το τι σημαίνει το like ή τι μήνυμα να στείλουν εκείνες στο ερωτικό του ενδιαφέρον. Δεν μας περιγράφεις και πολλά για τη γνωριμία σου για να προσαρμόσουμε τη γνώμη μας στη δική σου κατάσταση.
Το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις μια πρώτη επικοινωνία είναι να τον κάνεις να σε προσέξει. Αυτό σημαίνει πως αρχικά (από τη στιγμή που δεν θες να σου του δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου) είναι να κάνεις μερικά likes σε δημοσιεύσεις του. Προσοχή όμως! Μην πέσεις στην παγίδα και μπεις στο προφίλ του και του κάνεις like σε όλες τις φωτογραφίες που θα δεις μπροστά σου. Κάνε like σε τυχαίο χρόνο, όχι σε οτιδήποτε δημοσιεύσει, και πιθανόν σε posts, που παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον για σένα. Μπορείς ακόμη να κάνεις ένα έξυπνο σχόλιο σε ένα άρθρο που δημοσίευσε. H εξυπνάδα πάντα ιντριγκάρει έναν άντρα.
Παράλληλα, ένας ακόμη τρόπος για να προσελκύσεις το διαδικτυακό του ενδιαφέρον είναι να δημοσιεύσεις κάποια τραγούδια, που ξέρεις ότι είναι της προτίμησής του ή κάποια άρθρα που πιθανόν να τον ενδιαφέρουν.

Αν μετά από όλα αυτά δεν δεις κάποια κίνηση από την πλευρά του τότε μπορείς να κάνεις μία τελευταία προσπάθεια. Αυτή είναι να του στείλεις στο inbox του ένα χαλαρό φιλικό μήνυμα όπως το τυπικό και αποτελεσματικά τις περισσότερες φορές... "καλησπέρα, τι κάνεις";
Αν δεν λάβεις απάντηση άμεσα τότε η προσπάθειά σου ολοκληρώθηκε. Δεν χρειάζεται να επιμείνεις περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

«Τον έπιασα να φλερτάρει με άλλες στο Facebook και σκέφτομαι να χωρίσω»

«Με απάτησε με την κολλητή μου αλλά τον θέλω ακόμη»