Θα δεχτείς πίσω εκείνον που την πρώτη φορά σε άφησε στα... κρύα του λουτρού;

Θα δεχτείς πίσω εκείνον που την πρώτη φορά σε άφησε στα... κρύα του λουτρού;

Ποιος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία;

"Πριν από έναμιση χρόνο γνώρισα ένα παιδί. Εκείνος 37 και εγώ 32. Μετά από μερικά ραντεβού και αφού μου έδειξε πως πραγματικά είχε ενδιαφέρον για μένα (τηλέφωνα, συχνές συναντήσεις) ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Μετά από την πρώτη επαφή η αλλαγή στην συμπεριφορά του ήταν εμφανής. Την επόμενη μέρα δεν επικοινώνησε και όταν το έκανα εγώ εκείνος ήταν πιο χαλαρός στα μηνύματά του. Συνέχισαν για κανά μήνα τα μηνύματα αλλά σταμάτησα να στέλνω γιατί κατάλαβα τη διαθεσή του. Τώρα εμφανίστηκε ξανά με μήνυμα και με ερώτηση αν θέλει να συναντηθούμε. Δεν έχω κάτι άλλο στη ζωή μου. Να βγω";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Δεν θέλουμε να κατατάξουμε την ιστορία σου στο κλισέ που λέει πως ένας άντρας πέφτει με τα μούτρα προς το θήραμά του μέχρι να το κατακτήσει (λέγε με σεξ) και μετά ψυχραίνεται απότομα, αλλά κάπως έτσι πήγε και η δική σου ιστορία. Αυτό το ρίσκο ενέχει το σεξ που έρχεται σχετικά νωρίς (δηλαδή πριν αποφασίσουν οι εραστές τι πραγματικά θέλουν από τον άλλον) και όταν πριν κοιμηθούμε με κάποιον δεν έχουμε οριοθετήσει τη φύση της σχέσης μας. Φυσικά και δεν μπορουμε να δώσουμε όρκους, αλλά μια συζήτηση για το τι θέλει ο καθένας και πως βλέπει τον άλλον πάντα βοηθάει γιατί σου δίνει το πλεονέκτημα να κάνεις ότι θες να κάνεις μαζί του, αλλά με επίγνωση των προθέσεών του. Ο άντρας που γνώρισες έδειξε έναν χαρακτήρα με ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι εγωιστής και καμία γυναίκα δεν χαίρεται να έχει δίπλα της έναν τέτοιον τύπο. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σκέφτηκε και έστειλε μήνυμα μετά από τόσο καιρό. Ίσως να θυμήθηκε ότι ήταν καλό το σεξ, ίσως να θέλει μια ανακύκλωση στην κρεβατοκάμαρά του ίσως και να θέλει κάτι περισσότερο.

Το να βγεις δεν είναι κακό. Το να ξαναζήσεις την ίδια ιστορία από την αρχή μαζί του θα είναι λάθος. Δες τις προθέσεις του και αν αυτό που θέλει δεν σου κάνει πες του αντίο... για πάντα αυτή τη φορά!

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Από Friends With Benefits σε σχέση... Γίνεται;