Θέλετε το σπίτι σας να «μυρίσει» καλοκαίρι: Ιδού ο τρόπος

Ερμιόνη Σαρρή
Θέλετε το σπίτι σας να «μυρίσει» καλοκαίρι: Ιδού ο τρόπος

Εύκολες και αρκετά οικονομικές λύσεις είναι εδώ για εσάς

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση σας είναι στα... ύψη. Ο μουντός χειμώνας έφυγε και εσείς θέλετε επειγόντως να αλλάξετε τα πάντα τριγύρω σας. Τρέξατε στα μαγαζιά, βρήκατε μερικά καλοκαιρινά ρούχα και τώρα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει και αυτό... καλοκαίρι. Από την άλλη βέβαια δε θέλετε να ξοδέψετε και πολλά χρήματα, καθώς έχετε και τις διακοπές στο πρόγραμμα και προσπαθείτε να κάνετε μία μικρή οικονομία.

Μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να του δώσετε αέρα ανανέωσης με ελάχιστα χρήματα. Δείτε τι έχουμε να σας προτείνουμε και θα καταλάβετε πως η διακόσμηση θέλει κυρίως φαντασία και όχι... χρήματα:

Γεμίστε το χώρο σας με κεράκια: Μπορεί μέχρι τώρα να θεωρούσατε ότι τα φαναράκια είναι μόνο για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, αλλά εμείς σας καλούμε να το τολμήσετε. Τοποθετήστε κάποια λευκά ή μαύρα φαναράκια στο πάτωμα του σαλονιού σας, γεμίστε τα με λίγη άμμο και αφήστε το φως των κεριών να κάνουν ακόμη πιο ατμοσφαιρικά τα βράδια σας.

dbd9b57def20184855a6f29ee326b5c1 62c90

Παίξτε με τα κουζινικά σας: Ακόμη και ένα σετ καινούργιων σουπλά θα σας αλλάξει τη διάθεση. Και δε χρειάζεται να τα μαζεύετε κάθε φορά που τελειώνετε το γεύμα σας, αφού μπορούν να δώσουν το απόλυτο καθημερινό στυλ στο τραπέζι της κουζίνας σας. Ακόμη στα καταστήματα κυκλοφορούν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και άκρως οικονομικά χρωματιστά μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και πιάτα. Το καλοκαίρι απαιτεί χρώμα και το τραπέζι σας επίσης.

5e9d8d75e618cefc54cbc667a0d19ee8 07313

Υιοθετήστε το... boho style: Καλοκαίρι και έθνικ πάνε μαζί. Για αυτό το λόγο και μόνο, ανατρέξτε στην αποθήκη και αναζητήστε τα παλιά κιλίμια της μαμάς ή της γιαγιάς σας. Εντάξτε τα στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σας και δώστε του το στυλ που βλέπατε μέχρι τώρα μόνο στα περιοδικά.

5f7ea25cc85f37629b6b1610ccc62aee cc667

Πειραματιστείτε με τους τοίχους σας: Μπορεί το λευκό να είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, αλλά και τα παστέλ είναι εξίσου διακριτικά και classy. Βρείτε το χρώμα που σας αρέσει (π.χ λεμονί,σομόν, φυστικί κ.α) και αλλάξτε το χώρο σας σε χρόνο dt. Σίγουρα ο κατάλογος της Vechro θα σας κάνει να θέλετε απεγνωσμένα να βάλετε λίγο χρώμα στο σπίτι σας. Και μάλιστα, αυτό που θα σας ξετρελάνει ακόμη περισσότερο είναι ότι μπορείτε μέσα από τον υπολογιστή σας να πειραματιστείτε με τα χρώματα εύκολα και γρήγορα. Μπείτε στην ιστοσελίδα της Vechro και μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει αποφασίστε ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, πριν καν το αγοράσετε. Μη φοβηθείτε να πιάσετε και εσείς οι ίδιοι τα πινέλα, αφού οι βαφές της είναι οικολογικές και σχεδόν... άοσμες

11301456 910373495670919 2113810198 n aecc0