Golden Days στην Porcelana με -30% σε όλα τα προϊόντα

Golden Days στην Porcelana με -30% σε όλα τα προϊόντα

...και δώρο τον ΦΠΑ

Η Porcelana, η μεγαλύτερη αλυσίδα επώνυμων πλακιδίων, ειδών μπάνιου, κουζίνας και επίπλου στην Ελλάδα, γιορτάζει 35 χρόνια λειτουργίας και με ένα εορταστικό δεκαήμερο προσφορών δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ανανεώσουν τους χώρους τους με ασυναγώνιστες τιμές σε όλα της τα προϊόντα.

hampton brown h 73c3c

Από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το πρωτοποριακό design, η υψηλή αισθητική, η τεράστια ποικιλία και οι απεριόριστες δημιουργικές λύσεις στο πλακάκι, το μπάνιο, την κουζίνα και το έπιπλο, περιμένουν το καταναλωτικό κοινό στα 30 καταστήματα Porcelana σε όλη την Ελλάδα!

Lars Planet Note 53c26

Βρείτε αμέτρητες ιδέες και προτάσεις, εντυπωσιακά στυλ και φίνα υλικά καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων Porcelana σας βοηθά να καταλήξετε στη σωστή απόφαση, που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας αισθητική και τις πραγματικές σας ανάγκες.

PORCELANOSA-Dover Caliza-Dover Modern Line Caliza316x90-Dover Caliza596x596cm 55ec1

Ανακαλύψτε κι εσείς τα Golden Days της Porcelana, με μείον 30% σε όλα τα προϊόντα και δώρο τον ΦΠΑ και εντυπωσιαστείτε από τον απαράμιλλο σχεδιασμό την τεράστια ποικιλία και τους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων, σε μια μοναδική σχέση ποιότητας - τιμής!