Think Pig: Βρήκαμε τα πιάτα και τις κούπες που «μίλησαν» στην καρδιά μας

Ερμιόνη Σαρρή
Think Pig: Βρήκαμε τα πιάτα και τις κούπες που «μίλησαν» στην καρδιά μας

Το ροζ γουρουνάκι είναι το νέο μας κόλλημα

Έχεις περάσει ποτέ τη φάση που θες να πάρεις κάποιο δώρο στην κολλητή σου, αλλά να είναι κάτι ασυνήθιστο, οικονομικό και ταυτόχρονα αστείο; Να ξέρεις, βρε παιδί, μου πως κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί θα της φτιάχνει τη μέρα και ταυτόχρονα θα σε ευγνωμονεί για αυτό τα 5 δευτερόλεπτα που γέλασε βλέποντάς το.

Το Think Pig νομίζουμε πως είναι αυτό που ψάχνεις. Εμείς τα ανακαλύψαμε μέσα από τη σελίδα τους στο facebook και κολλήσαμε μαζί τους. Γνωρίσαμε τα κορίτσια που κρύβονται πίσω από αυτά τα funny μηνύματα και καταλάβαμε πως τελικά αν δύο φίλες έχουν έμπνευση, τότε μπορούν μεγαλουργήσουν!

think pig 10 4dfb2

Το think pig από πού το εμπνευστήκατε;

Xμμμ...μάλλον από την αγαπη της Μαριλένας στα γουρούνια!

Ξέρουμε πως πίσω από τα πιο funny πιάτα και κούπες της πόλης κρύβονται η Μαριλένα και η Αθηνά; Πώς θα περιγράφατε η μία την άλλη;

Η Αθηνά είναι αξιαγάπητη, πολύ 'καθαρός' άνθρωπος και καλή φίλη. Είναι λίγο γκρινιάρα και νευρική και καμιά φορα μοιάζει με καρτούν. Είναι το κορίτσι που αν ήμουν άντρας θα μου άρεσε πολύ.

Η Μαριλένα είναι άνθρωπος “θύελλα” ,μπαίνει δηλαδή στη ζωή σου ξαφνικά και φέρνει τα πάνω κάτω, αν αφεθείς σίγούρα θα σε βγάλει σε κάτι καινούριο και περιπετειώδες! (ενίοτε αυτό με τα “πανω κάτω” το κάνει και μπαίνοντας στο εργαστηριο, η στο σπιτι ή οπουδήποτε κυριολεκτικά όμως και πέφτουν όλα κάτω και σπάνε).Είναι ένα μικρό παιδί που θα σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αγάπη και θα σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι ταυτόχρονα. Μακάρι να είχα τη μισή από την οξυδέρκεια της.

think pig 2 74bf1

Από τις δημιουργίες σας έχουμε καταλάβει πως δεν είστε τα κορίτσια-πριγκίπισσες, αλλά τα κορίτσια που για παράδειγμα θα προτιμήσουν τα burgers αντί για ένα διαιτητικό γεύμα. Ισχύει;

Φυσικά και θα προτιμούσαμε ενα μπέργκερ. Υπάρχουν τόσοι κανόνες στη ζωή που πρέπει ν' ακολουθούμε κι έτσι στους λίγους τομείς που μπορούμε να ειμαστε ελεύθερες (προσωπική ζωή, φαγητό) θέλουμε ν' απολαμβάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Πιστεύουμε οτι έχουμε έρθει στη ζωή για να προλάβουμε να περάσουμε οσο πιο καλά γίνεται πριν τελειώσει. Επίσης πιστεύουμε οτι απο το να έχεις μια μέτρια σχέση ή ενα μέτριο σεξ, είναι πάντα προτιμότερο να φας ενα μπέργκερ.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών σας;

Το λευκο και το μαυρο -τα δυο άκρα δηλαδη, που θυμίζουν λίγο εμας που είμαστε λίγο των ακρων-και η αμεσότητα σε συνδυασμό με το χιούμορ μάλλον..

Μπορούμε να σας ζητήσουμε ό,τι μας «κατέβει» στο μυαλό;

Μπορείτε, απλώς κοστίζει λίγο παραπάνω!

Ο κόσμος τολμά να κάνει τέτοιου είδους χιουμοριστικά δώρα ή... φοβάται;

Κάνει πολλά τετοιου είδους δώρα γιατί ειναι πιο προσωπικά και πιο άμεσα τα μηνύματα τους.

think pig 1 77bd8

Ποια είναι η πιο... κουφή (ή αστεία) παραγγελία που έχετε δεχτεί ως τώρα;

Μας ζήτησαν ενα πιάτο για πρόταση γάμου!

Σκεφτήκατε ποτέ κάποια ατάκα, αλλά φοβηθήκατε πως δε θα αρέσει;

Αρκετές φράσεις, κυρίως κυνικές αλήθειες γύρω απο τις σχέσεις που κανένας δε θα ήθελε να παραδεχτεί στον εαυτό του, πόσο μάλλον ν΄αγοράσει.

think pig 7 2d6b9

Ευχαριστούμε πολύ την Αθηνά και τη Μαριλένα.

πηγή φωτογραφιών: Think Pig facebook

http://thinkpigdeco.weebly.com/