O Jim Carrey πουλάει την έπαυλή του για $13.95 εκατομμύρια!

O Jim Carrey πουλάει την έπαυλή του για $13.95 εκατομμύρια!

Δείτε φωτογραφίες από το... παλάτι του διάσημου ηθοποιού

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Jim Carrey είναι άλλος ένας διάσημος που έβγαλε στο σφυρί την πολυτελή του κατοικία στο Malibu η οποία κοστολογήθηκε στα $13.95 εκατομμύρια!

Το εντυπωσιακό 2,866τμ παλάτι του διαθέτει ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι, 5 μισι κρεβατοκάματες διαμέρισμα για τις οικιακές βοηθούς και ένα απίστευτο δεύτερο όροφο με τη σουίτα του η οποία βλέπει στον ωκεανό. Όσο για τους εξωτερικούς χώρους; Τεράστια πισίνα, μπαρ μέσα στο νερό, τζακούζι, barbeque και πολυτελείς εγκαταστάσεις spa με φωτισμούς που ρυθμίζονται ανάλογα με τη διάθεση. Η έπαυλη βρίσκεται στο Malibu Colony, ένα συγκρότημα στο οποίο διαμένουν μεγάλες διασημότητες και εφοπλιστές.

Άλλο ένα συν που μπορούμε να προσθέσουμε στα πλεονεκτήματα της πολυτελούς οικίας είναι οι πιθανότητες να βλέπει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης κάθε πρωί τους celebrity γείτονές του με μαγιό. Ποιοί μένουν δίπλα; Ο Tom Hanks, ο Jason Statham και ο Leonardo DiCaprio.

Ο μεσίτης του Carrey, ο οποίος διαθέτει 2 βίλες στο Brentwood και διαμερίσματα σε Manhattan και Brooklyn, διαβεβαιώνει πως όχι απλά ο ηθοποιός δεν θα στερηθεί τη σπιταρώνα του, αλλά θα βγάλει και κέρδος $4 εκατομμύρια.

Πάντως αν και μεγαλοπρεπές... δεν θα το χαρακτηρίζαμε και ιδιαίτερα καλόγουστο... κρίνετε και μόνοι σας.