H πολυτέλεια συρρικνώθηκε σε 46τ.μ. Πάρτε ιδέες!

H πολυτέλεια συρρικνώθηκε σε 46τ.μ. Πάρτε ιδέες!

Το διαμέρισμα κέρδισε το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών στην Αμερική

Ένα απίστευτα γλυκό, φωτεινό και ζεστό διαμέρισμα μόλις 46 τ.μ που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αποτελεί παράδειγμα για πολλούς διακοσμητές και αρχιτέκτονες. Το εν λόγω διαμέρισμα που κατασκευάστηκε από την εταιρεία JPDA, κέρδισε το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής για το 2010.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης παρότι μόνο 46τμ, έχει άφθονο χώρο για αποθήκευση και είναι εξαιρετικά λειτουργικό και καλαίσθητο. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει παρέα φίλων στο μεγάλο του καναπέ. Στην αρχή του σαλονιού υπάρχουν ξύλινα σκαλιά που οδηγούν σε μία στιλάτη κρεβατοκάμαρα-σοφίτα. Το κρεβάτι είναι υπερυψωμένο σε μία εσοχή και τα σκαλιά αποτελούν αποθηκευτικό χώρο καθώς ανοίγουν σε μεγάλα συρτάρια.

Η κουζίνα και το μπάνιο βρίσκονταιαι αριστερά με το που μπαίνει κανείς στο διαμέρισμα και βασίζονται στο ξύλο, το inox και το γυαλί. Χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο, διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενώ διατηρούν αυτό το μοντέρνο urban style χωρίς να αισθάνεσαι το χώρο ψυχρό. Ιδανικό διαμέρισμα για ένα άτομο ή ακόμη και ζευγάρι. Σίγουρα όμως μία πολύ καλή ιδέα για όσους θεωρούν το σπίτι τους μικρό και μη λειτουργικό.

Διαβάστε ακόμη:

Το σπίτι διαστημόπλοιο!

Το σπίτι έγινε γκαράζ ή το γκαράζ σπίτι;

Το πτυσσόμενο υπερπολυτελές σπίτι με το κρεβάτι ασανσέρ!