Τι δουλειά έχει η μπανιέρα δίπλα στο κρεβάτι της Keira Knightley;

Τι δουλειά έχει η μπανιέρα δίπλα στο κρεβάτι της Keira Knightley;

Δείτε το σπίτι της star που πωλείται για 3 εκατομμύρια λίρες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα να μπορείς να δεις τα σπίτια των μεγάλων σταρ. Που ζουν, πως είναι η κρεβατοκάμαρά τους, το μπάνιο, το σαλόνι ή η κουζίνα τους; Πόσο διαφέρουν τα δικά τους σπίτια από τα δικά μας;
Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το σπίτι της Keira Knightley που βρίσκεται στο Λονδίνο και στο οποίο έμενε με τον μουσικό σύζυγό της Jame Righton. Ένα σπίτι που ήδη αναζητά αγοραστή μιας και η ηθοποιός ενώ αρχικά σκόπευε να το δώσει στον αδελφό της τελικά αποφάσισε να το πουλήσει.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε στην gallery και οι οποίες ήρθαν στη δημοσιότητα από τον κτηματομεσίτη που έχει αναλάβει την αγοροπωλησία αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι έχει εκλεκτικό γούστο.
Όπως μπορείτε να δείτε ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει μπανιέρα χρώματος γαλάζιου, ενώ στο ένα από τα πέντε δωμάτια υποδοχής της ξεχωρίζει η γυναικεία μορφή που ατενίζει προς τον φωτεινό ροζ καναπέ ενώ το σπίτι διαθέτει το δικό του κινηματογράφο.
Το γραφείο που έχει αναλάβει να πουλήσει το σπίτι, περιγράφει το ακίνητο ως « ένα κομψά διακοσμημένο κομμάτι της ιστορίας, το ποίο έχει ανακαινισθεί».
Το κομψό γαλλικό στυλ ρέει αβίαστα μέσα από το σπίτι ενώ ένας γείτονας είπε ότι δεν αποτελεί έκπληξη που πουλά το σπίτι η ηθοποιός αφού δεν την βλέπουν πια συχνά.
Το σπίτι βρίσκετε σε μια γειτονιά με πολλά όμορφα παλιά κτίρια ενώ το τελευταίο σπίτι που πουλήθηκε αγοράστηκε για δυο εκατομμύρια ευρώ ».