Αυτός είναι ο άντρας που μισούν όλες οι γυναίκες! Γιατί όμως;

Γωγώ Φούντα
Αυτός είναι ο άντρας που μισούν όλες οι γυναίκες! Γιατί όμως;

Τι το τόσο κακό έχει κάνει πια;

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος άντρας στον πλανήτη γη, ο οποίος θα συγκέντρωνε το μίσος και τις αντιδράσεις όχι μόνο όλων των γυναικών μεμονωμένα, αλλά αμέτρητων γυναικείων οργανώσεων, την ίδια στιγμή που το μόνο του λάθος και ατόπημα, είναι η προσπάθεια καθοδήγησης των υπόλοιπων αντρών;

Kι όμως κυρίες και κύριοι, ο Julien Blanc είναι ένας νέος άντρας, ο οποίος αυτοσυστήνεται ως καλλιτέχνης του φλερτ και ο οποίος έχει βάλει σκοπό ζωής να μάθει στους άντρες του μάταιου τούτου κόσμου, πώς να φλερτάρουν αποτελεσματικά. Το απίστευτο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι ο Julien, χρεώνει... 3.000 δολάρια το σεμινάριο, μέσα σε μία αίθουσα ξενοδοχείου, η οποία δεν αερίζεται, και το ακόμη πιο μαγικό είναι ότι όλες του οι ομιλίες, κατακλύζονται από χιλιάδες άντρες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του έρωτα από τον μάστερ του είδους ή αλλιώς καζανόβα, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον εαυτό του.

Βέβαια, μπορεί ο 26χρονος, και πλέον διάσημος άντρας να έχει όλη την καλή διάθεση να μεταλαμπαδεύσει γνώση και πείρα, αλλά έπειτα από ένα σεμινάριό του στο Τόκιο, όπου ξεπέρασε μπορούμε να πούμε κάπως τα όρια-συγκεκριμένα έδειχνε πώς ανάγκαζε μία κοπέλα να του κάνει στοματικό sex- αλλά και διάφορα video που τον δείχνουν σε δρόμους μεγαλουπόλεων, να φέρνει σε δύσκολη θέση περαστικές, οι γυναίκες όλου του κόσμου ξεσηκώθηκαν και πλέον είναι κόκκινο πανί!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό και αντιπροσωπευτικό του μεγέθους των αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει ο κύριος αυτός, είναι η προσπάθεια που κάνουν βρετανικές οργανώσεις, προκειμένου να απαγορευτεί η είσοδός του στη χώρα, στην οποία έχει προγραμματίσει επίσκεψη. Ομολογούμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εμάς την προσοχή μας την τράβηξε!

Διαβάστε ακόμη:

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Όλη η αλήθεια πίσω από τα πρόσφατα τρομολαγνικά δημοσιεύματα

Ελλάδα: Το AIDS σε αριθμούς

Μια οροθετική μητέρα εξομολογείται: «Ο άντρας μου με κόλλησε AIDS»