Εντυπωσιακό: Όποιος αμφισβητεί τη μουσική της Britney Spears, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσει

Γωγώ Φούντα
Εντυπωσιακό: Όποιος αμφισβητεί τη μουσική της Britney Spears, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσει

Είπατε κάτι;

Συνηθίζουν να λένε, ότι η μουσική μπορεί να σε θεραπεύσει και να σε αλλάξει ακόμη και σαν άνθρωπο. Κι αν αυτό το λένε για την κλασική μουσική, κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί, ότι τo συγκεκριμένο τραγούδι θα έκανε κάτι τέτοιο, και πόσο μάλλον σε ένα άρρωστο παιδί.

Που λέτε, η 13χρονη σήμερα Maegan Johnson, διεγνώσθη εντελώς τυχαία στα 7 της με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο κάτι που την οδήγησε επειγόντως στο χειρουργείο. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, υπέστη εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει για 6 ολόκληρες εβδομάδες.

Η διαδικασία της ανάρρωσής της ήταν δύσκολη και όπως και η ίδια θυμάται σήμερα, δεν απέδιδε τίποτα από όσα είχαν σκεφτεί οι γιατροί προκειμένου να επανέλθει. Τίποτα εκτός από ένα. Η Maegan λοιπόν θυμάται, ότι άρχισε να μιλάει και πάλι ακούγοντας το Toxic της Britney Spears, το οποίο της έδωσε το πιο ισχυρο κίνητρο.

Όταν το πρωτοάκουσα, χαμογέλασα και άρχισα να προσπαθώ να κουνήσω τα χείλη μου! Το τραγούδι αυτό το άκουγα σε όλες μου τις φυσιοθεραπείες και τελικά μπόρεσα να επανέλθω, εξομολογείται.

Τελικά το τραγούδι αυτό, εκτός από το νούμερο 1 όλων των εποχών-όπως έχει αναδειχθεί σε πολλές ψηφοφορίες, έχει όντως μαγικές ιδιότητες!