Γιατί το Scream Queens είναι η τηλεοπτική σειρά-έκπληξη του μήνα

Γιατί το Scream Queens είναι η τηλεοπτική σειρά-έκπληξη του μήνα

Κωμωδία, στοιχεία θρίλερ και ποπ κουλτούρα είναι ο συνδυασμός που θα κάνει αυτή τη σειρά μια σίγουρη επιτυχία

Η πρωταγωνίστρια Emma Roberts χαρακτήρισε τη σειρά ως "τα Mean Girls συναντούν το Παρασκευή και 13". Το "Scream Queens" είναι μια νέα σειρά από τους δημιουργούς που μας χάρισαν το "Glee" και το "American Horror Story" και έχει καταφέρει ήδη(η σειρά είναι μόνο στο δεύτερο επεισόδιο) να κάνει πολύ καλή εντύπωση σε κοινό και κριτικούς. Γιατί, όμως, λέμε εμείς πως αυτή η σειρά είναι η έκπληξη του μήνα; Να σας εξηγήσουμε.

Το σενάριο

Το 1995 μια τελετή μύησης σε μια αδελφότητα του κολεγίου Wallace πηγαίνει πολύ στραβά. Το 2015, 20 χρόνια μετά, στην επέτειο του εγκλήματος που συνέβη στο κολέγιο, μια σειρά από φόνους αναστατώνει την καθημερινότητα όλων των φοιτητών.

Το κακό κορίτσι

Ξέρετε, εκείνο το κορίτσι που όλοι λατρεύουν να μισούν. Η Emma Roberts παίζει την Chanel Oberlin, την πλούσια, κακομαθημένη και αχώνευτη κοπέλα που έχει το δικό της γκρουπ από ακολούθους(κάτι σαν Blair Waldorf meets Regina George).

giphy 1 b06ee

Πολλές, πολλές ανατροπές

Δε θέλουμε να κάνουμε spoilers, αλλά προετοιμαστείτε για καταστάσεις ανάλογες του Game of Thrones.

Μόδα

Τα outfits που φορούν οι ηθοποιοί της σειράς δίνουν μια glamorous πινελιά στο όλο σκηνικό και μας θυμίζει το Pretty Little Liars στην πιο grown-up εκδοχή του.

Και τέλος, πολύ δυνατό cast

Emma Roberts, Lea Michele(Glee), Jamie Lee Curtis και πολλές cameo εμφανίσεις από celebrities - σκεφτείτε πως ήδη έχουμε δει τους Ariana Grande και Nick Jonas, ενώ πρόκειται να παίξουν και οι Chad Michael Murray(εκείνος ο ξανθούλης που όλα τα κοριτσάκια ερωτεύτηκαν στο One Tree Hill) και ο Patrick Schwarzenegger.

*Δείτε το trailer του "Scream Queens" παρακάτω.