To πιο τρυφερό βίντεο που είδατε ποτέ: Το πρώτο μπάνιο ενός νεογέννητου!

To πιο τρυφερό βίντεο που είδατε ποτέ: Το πρώτο μπάνιο ενός νεογέννητου!

Δείτε το και θα συγκινηθείτε

Χωρίς αμφιβολία το παρακάτω βίντεο είναι το πιο γλυκό, το πιο όμορφο βίντεο που είδαμε στο YouTube τον τελευταίο καιρό. Κάθε δευτερόλεπτο είναι μαγικό και μας γεμίζει όμορφα συναισθήματα.

Παρακολουθείστε ένα νεογέννητο να απολαμβάνει το πρώτο του μπάνιο στα χέρια μιας έμπειρης μαίας. Το μωράκι αντιλαμβάνεται την αγάπη και τη φροντίδα ενώ συμπεριφέρεται ήρεμα, χωρίς φόβο καθώς αφήνεται στην χαλάρωση του νερού. Σαν να ξαναβρίσκεται και πάλι στο σίγουρο υγρό περιβάλλον που γνώριζε μέχρι πριν λίγο, κλείνει τα ματάκια του και σχεδόν χαμογελά.

Οι εικόνες είναι τόσο όμορφες που κάνουν ακόμη και κι εκείνους που δεν θέλουν να κάνουν παιδί να το ξανασκεφτούν. Είναι ίσως το πιο γλυκό μωράκι που είδαμε ποτέ! Αργότερα το παιδάκι αφήνεται για μία ακόμη φορά στα χέρια της μαίας για ένα ηρεμιστικό μασάζ.

Εκτός από πολύ τρυφερό και συγκινητικό -αυτό το βίντεο που αξίζει να δείτε ολόκληρο, αποτελεί και πολύ καλή οδηγία στις μέλλουσες και νέες μαμάδες για τον ιδανικό τρόπο να κάνετε μπάνιο το αγγελούδι σας. Δείτε το στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το κοριτσάκι που κατέστρεψε τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Συγκινητικό βίντεο: 9χρονη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα μετά το θάνατό της!