Oι 17 αντρικές συμπεριφορές στο Sex & The City που μας έκαναν έξαλλες!

Γωγώ Φούντα
Oι 17 αντρικές συμπεριφορές στο Sex & The City που μας έκαναν έξαλλες!

Γιατί δυστυχώς ο άντρας μένει πάντα... άντρας!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποια από εμάς δεν έχει παρακολουθήσει, και φανατικά μάλιστα, τη σειρά θρύλο Sex & The City! Η σειρά που σύμφωνα με τους άντρες, κατέστρεψε τις ανθρώπινες σχέσεις και εξαφάνισε και την παραμικρή μας αθωότητα, αλλά για τις γυναίκες ήταν πάντα μία παρηγοριά!

Τα καθημερινά σεξουαλικά και όχι μόνο προβλήματα, ήταν πάντα στο επίκεντρο των τεσσάρων πρωταγωνιστριών οι οποίες με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, κατάφερναν να τα ξεπερνούν πίνοντας πάντα στο τέλος ένα κοκτέιλ έτσι για τον εορτασμό του θέματος!

Και μπορεί τα ρούχα και γενικότερα το στιλ των τεσσάρων κολλητών να έχει μείνει πια στην ιστορία και να έθεσε νέους κανόνες στο χώρο της μόδας και αυτού που εννοούμε fashion trend, το φόρεσε η Carrie γίνεται αμέσως ανάρπαστο, αλλά δυστυχώς οι άντρες της ζωής τους δεν ήταν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε υποδείγματα.

Παρακάτω, σας έχουμε 17 απαγορευτικές για τον γυναικείο μικρόκοσμο πράξεις, στις οποίες προέβησαν τα αγόρια της σειράς και τις έκαναν κυριολεκτικά έξαλλες για να καταλάβετε κι εσείς, ότι ακόμα και αν τα πηγαίνετε εξαιρετικά με τα παπούτσια, οι άντρες πάντα θα αποτελούν ένα άλυτο μυστήριο...

Διαβάστε επίσης:

Aπίστευτο: Διάσημος παρουσιαστής του BBC βίαζε επί δεκαετίες εκατοντάδες παιδιά

Δείτε το πιο αποτυχημένο photoshop που έγινε ποτέ!

Το πιο τρομαχτικό καραόκε που έχετε δει ποτέ