Αυτές είναι οι ακριβότερες παρθενιές στον κόσμο!

Γωγώ Φούντα
Αυτές είναι οι ακριβότερες παρθενιές στον κόσμο!

Που τελικά χάθηκαν!

Ποιο είναι το πολυτιμότερο εφόδιο, χαρακτηριστικό ή γνώρισμα μιας γυναίκας που με μία και μόνο φορά παύει να το έχει για πάντα; Ναι πολύ καλά καταλάβατε, η παρθενιά! Μία έννοια, χιλιοτραγουδισμένη, οπωσδήποτε ακριβοθώρητη και φυσικά καμάρι κάθε νεαράς που επιθυμεί να βρει ένα σωστό σύντροφο και να ανοίξει ένα σπιτικό της προκοπής. Αυτά βέβαια παλιά, γιατί πλέον είναι αρκετά δύσκολο να βρεις παρθένα άνω των 18 ετών, και δεν το λέμε με κακία, φυσικά! Υπάρχουν ωστόσο και κάποια κορίτσια που ακόμα κρατάνε τα... μπόσικα και λένε όχι στη σαρκική επαφή! Αντ' αυτού, και αφού μένουν που μένουν, ας το πούμε κομψά, ανικανοποίητες, αποφασίζουν να βγάλουν και κάτι από όλη αυτή την ιστορία. Εδώ λοιπόν σας έχουμε τις 5 ακριβότερες παρθενιές στον κόσμο. Προς την άγνωστη παρθένα εκεί έξω: κορίτσια ακολουθήστε το παράδειγμά τους!

1. Graciela Yataco: 18χρονο μοντέλο από το Περού βρίσκεται σε τεράστια οικονομική ανάγκη μιας και έχει να συνεισφέρει στη θεραπεία της άρρωστης μητέρας της αλλά και να συντηρήσει τον μικρότερο αδερφό της. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει την παρθενιά της για το διόλου... ευκαταφρόνητο ποσό των 1.300.000 δολαρίων! Όχι κι άσχημα...

2. Natalie Dylan: Το 2008 η 22χρονη κυρία κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της έναντι του αστρονομικού ποσό των 3.7000.000 δολαρίων, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το... μεταπτυχιακό της! Η επιτυχία αλλά και το τεράστιο ποσό που χτύπησε χρωστάει και ένα μεγάλο μέρος στο γεγονός ότι δημοσίευσε αυτή την πρόθεση σε διάσημη αμερικανική εκπομπή! Έξυπνη κίνηση...

3. Alina Percea: Το 2009, η όχι και τόσο εντυπωσιακή 18χρονη, αποφάσισε να δοθεί για πρώτη φορά σε άντρα έναντι αρκετά μεγάλης χρηματικής αμοιβής φυσικά, προκειμένου να πληρώσει τις σπουδές της. Το «εμπόρευμα» αγόρασε ένας Ιταλός για 8.800 λίρες ενώ πλήρωσε και το ταξίδι της μικρής ανέγγιχτης νεαράς στη Βενετία. Επιπλέον, η Percea πέρασε από ειδικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι είναι αγνή σαν την πρώτη δροσοσταλίδα της άνοιξης!

4. Raffaella Fico: Το 2009 το 20χρονο και άκρως εντυπωσιακό μοντέλο από την Ιταλία, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της για να αγοράσει ένα σπίτι στην Ρώμη και να πληρώσει τα μαθήματα υποκριτικής που ήθελε να κάνει. Αφού ορκίστηκε ότι δεν είχε ποτέ στη ζωή της αγόρι, κατάφερε να βρει... χρηματοδότη, σιγά μη δεν έβρισκε, ο οποίος έσκασε 1.800.000 δολάρια! Η ίδια είχε μάλιστα δηλώσει πως αν δεν της άρεσε ο εν λόγω κύριος, θα έπινε ένα ποτήρι κρασί και θα ξεχνούσε τα πάντα!

5. Rosie Reid: Το 2004 η 18χρονη αγγλίδα αποφάσισε να δοθεί σε 44χρονο διαζευγμένο έναντι του ποσού των 8.400 λιρών. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη της επαφή με άντρα, διατηρούσε ήδη δεσμό με μία... γυναίκα! Η δουλίτσα έγινε, τα λεφτά δόθηκαν και η αγαπημένη της περίμενε στωικά έξω από το δωμάτιο προκειμένου η Rosie να χάσει ότι πολυτιμότερο είχε.

Διαβάστε επίσης:

Στο δικαστήριο με την κατηγορία του φόνου ο Oscar Pistorius

To καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο: 22χρονη φτιάχνει πλεκτές περούκες για γυναίκες με προβλήματα υγείας

Ο διάσημος Ολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου περνώντας την για διαρρήκτη!