Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 7+1 χαρακτηριστικά του σωστού αρσενικού

Γωγώ Φούντα
Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 7+1 χαρακτηριστικά του σωστού αρσενικού

Και λόγια διάσημων αντρών περί... ανδρισμού!

Μπορεί το Queen.gr να είναι γυναικείο portal, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αγνοούμε μέρες σαν τη σημερινή, που ουδεμία σχέση έχουν με τη γυναίκα ή τουλάχιστον όχι άμεση! Αγόρια εκεί έξω, για να μην παραπονιέστε ότι έχει επικρατήσει να γιορτάζεται μόνο η μέρα της γυναίκας, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Άντρα, έτσι για να ζητάτε τα δωράκια σας και γιατί όχι και μία πιο ευγενική και γλυκιά μεταχείριση. Εμείς λοιπόν, επειδή τις... γιορτές δεν τις αγνοούμε ποτέ, αλλά επειδή παράλληλα θέλουμε να μείνουμε και πιστές στο γυναικείο πνεύμα του site, λέμε να απαριθμήσουμε τα χαρακτηριστικά του άντρα του σωστού, έτσι για να τον γιορτάσουμε και να τον... ενημερώσουμε! Κορίτσια και αγόρια ρίξτε μια ματιά παρακάτω...

1. Να είναι gentleman: Μπορεί οι άντρες να είναι μεγάλα παιδιά, και καλά κάνουν, αλλά επειδή η εφηβεία και τα χρόνια της αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, άντρας που δεν ξέρει να φερθεί σωστά σε μία γυναίκα, να την περιποιηθεί και να την κάνει, έστω και για λίγο, να αισθανθεί το κέντρο του κόσμου, χρειάζεται επειγόντως ιδιαίτερα μαθήματα! Σας αρέσει ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα!

2. Να είναι ευθύς: Μπορεί να μας γοητεύουν όλοι αυτοί οι ζαμάν φου διάσημοι και ιδιαίτεροι, που είναι λίγο στον κόσμο τους, αλλά στην πραγματική ζωή η γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα με ευθύτητα, που να ξέρει τι του γίνεται και να την κοιτάει στα μάτια όταν της μιλάει! Τα θα δούμε και κάνε ότι θες εσύ, δεν ταιριάζουν στην περίσταση!

3. Να είναι συνεπής: Πολύ απλά όταν λέει κάτι όχι μόνο να το εννοεί αλλά να συνεχίζει να το πιστεύει και έπειτα από καιρό! Η συνέπεια γενικά είναι τρομερό προσόν, αλλά η συνέπεια απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει και σαν άνθρωπο!

4. Να είναι ειλικρινής: Όλοι λέμε ψέματα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά όταν αυτό γίνεται συνώνυμο του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς μας, το παιχνίδι έχει χαθεί! Και μπορεί η γυναίκα να το θέλει το παραμύθι της, αλλά ο άντρας οφείλει να είναι ειλικρινής γιατί στο τέλος καταντά γλοιώδης ψεύτης!

5. Να είναι ώριμος: Το να είναι ένας άντρας ώριμος, σημαίνει να μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του αλλά επίσης να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα! Με λίγα λόγια, να μπορεί μία γυναίκα να βασιστεί πάνω του! Απλά τα πράγματα...

6. Να έχει αυτοπεποίθηση: Η ανασφάλεια είναι χαρακτηριστικό της νιότης, ή τουλάχιστον η υπερβολική ανασφάλεια. Άντρας ανασφαλής δυστυχώς στερείται γοητείας και φυσικά δεν είναι σε θέση να προσφέρει το παραμικρό στον οποιοδήποτε! Στο τέλος, η ανασφάλεια υπερνικά συναισθήματα, με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε σχέση απλά να μην... λειτουργεί!

7. Να είναι πιστός: Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του σωστού άντρα αλλά και της σωστής γυναίκας. Τελοσπάντων, η πίστη και η μονογαμία είναι τεράστιο θέμα και δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, αλλά, όταν αγαπάς και σέβεσαι μία γυναίκα, καλό θα ήταν να μην την κάνεις ρεζίλι!

8. Να έχει θετική ενέργεια: Δύσκολο στις μέρες μας, αλλά αν πραγματικά κάποιος καταφέρει να είναι αισιόδοξος, χαρούμενος και γελαστός τότε έχει βρει το 90% της γοητείας του. Σε κανέναν δεν αρέσει η μιζέρια και κανείς δε θέλει να συναναστρέφεται απαισιόδοξα άτομα. Οπότε, ένας άντρας με όρεξη και ζωντάνια, είναι από μόνος του... κελεπούρι!

Και επειδή όλα τα παραπάνω είναι από τη γυναικεία πλευρά, ψάξαμε και βρήκαμε αποφθεύγματα διάσημων αντρών σχετικά με τον άντρα, τη φύση του αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα.

«'Ολες οι γυναίκες γίνονται σαν τις μαμάδες τους και αυτή είναι η τραγωδία! Κανένας άντρας όμως δε γίνεται σαν την μητέρα του, και αυτή είναι η δική του»!

«Πώς μία γυναίκα να είναι ευτυχισμένη όταν είναι με έναν άντρα που επιμένει να της φέρεται να σα να είναι κάτι το φυσιολογικό»; Oscar Wilde

«Ο Θεός μου έδωσε πέος και μυαλό αλλά όχι αρκετό αίμα ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ και τα 2 μαζί»! Robin Williams

«O άντρας θέλει 2 πράγματα: Κίνδυνο και παιχνίδι! Γι' αυτό το λόγο θέλει τη γυναίκα που είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι που υπάρχει»! Friedrich Nietzsche

«Η αξία του άντρα φαίνεται από αυτά που είναι ικανός να δώσει και όχι από αυτά που είναι ικανός να πάρει». Albert Einstein

Διαβάστε επίσης:

Poo-Poorri: Το πιο απίστευτο προϊόν που κυκλοφορεί!

To 55% των γυναικών βλέπουν ταινίες sex ενώ το 40% τραβούν τη δική τους ταινία

Knockout: Το πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο «παιχνίδι» που εξαπλώνεται ραγδαία