Ποιος είπε ότι τα μοντέλα είναι πιο όμορφα από εμάς; Μία έκθεση αποδεικνύει το αντίθετο

Γωγώ Φούντα
Ποιος είπε ότι τα μοντέλα είναι πιο όμορφα από εμάς; Μία έκθεση αποδεικνύει το αντίθετο

Και σταματήστε να ζηλεύετε τις διάσημες «καλλονές», χωρίς λόγο!

Σίγουρα όλες την έχουμε πατήσει με τα διάφορα προϊόντα ομορφιάς που κατά καιρούς διαφημίζονται και υπόσχονται θαύματα, τα οποία βέβαια δεν έρχονται ποτέ!

Μία φοιτήτρια φωτογραφίας λοιπόν, η Anna Hill αποφάσισε να προβάλει όχι μόνο τα ψέματα και τις... φρούδες υποσχέσεις που μας γεμίζουν τα διάφορα διαφημιστικά σποτ κατά καιρούς, αλλά και να αποδείξει, ότι τα μοντέλα που θαυμάζουμε, στην πλειοψηφία τους, δεν απέχουν και πολύ από εμάς, εμφανισιακά μιλώντας πάντα!

Δημιούργησε λοιπόν μία έκθεση, η οποία δείχνει πρόσωπα γυναικών, πριν και μετά το photoshop, ακόμα και στην περίπτωση που διαφημίζουν προιόντα μακιγιάζ. «Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εταιρείες πουλάνε το photoshop και όχι τα προιόντα», λέει η Anna και συνεχίζει: «Πόσες φορές δεν έχουμε δει οι βλεφαρίδες του μοντέλου να γίνονται τεράστιες έπειτα από μία στρώση μάσκαρα, και σε μας να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα; Είναι φανερό λοιπόν, ότι τα πάντα είναι προιόν photoshop»!

Οπότε, καλά θα κάνουμε όλες να συνειδητοποιήσουμε, όχι μόνο ότι η βιομηχανία της ομορφιάς είναι εντελώς πλασματική αλλά και ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Διαβάστε επίσης:

Μια διαφήμιση μας ξυπνά: Yπάρχει τελικά ισότητα στη δουλειά; (βίντεο)

Eσείς τι δώρο θέλετε φέτος; Τα παιδιά της UNICEF θα σας κάνουν να... ντραπείτε

Δείτε πως έχουν στο μυαλό τους οι άνδρες την τέλεια γυναίκα