Ο Raymond Hull είναι ο πιο καρπερός και ποθητός άντρας του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Ο Raymond Hull είναι ο πιο καρπερός και ποθητός άντρας του κόσμου!

Έχει 22 παιδιά και οι γυναίκες τον κυνηγούν ανελέητα!

Αν νομίζατε ότι ο πιο ποθητός και άρα καταφερτζής άντρας του πλανήτη, είναι ο Brad Pitt, ο Johnny Depp, ο George Clooney ή κάποιος διάσημος κούκλος τελοσπάντων, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, γιατί υπάρχει ένα... άγνωστο κουκλί, το οποίο όχι μόνο έχει τεράστιο γκελ στις γυναίκες, αλλά είναι και υπέρ του δέοντως καρπερό!

O Raymond Hull λοιπόν, είναι ένας 58χρονος άντρας ο οποίος έχει... 22 παιδιά! Το αστείο της υπόθεσης δε, είναι ότι έχει παντρευτεί μόλις μία φορά και τα περισσότερα εκ των τέκνων του, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, έχουν προκύψει έπειτα από... one night stand!

Σύμφωνα λοιπόν με τους υπολογισμούς του, το πρώτο του παιδί πρέπει να το έκανε όταν ήταν 19 ετών ενώ συνεχίζει ακόμα και σήμερα να... τεκνοποιεί, μιας και το νεότερο από τα βλαστάρια του είναι μόλις 7 μηνών!

«Αγαπώ τα παιδιά και δεν μετανιώνω για τίποτα! Παρά το γεγονός ότι πλέον δεν μιλάω σε όλα, κάποια μάλιστα δεν ξέρουν καν ότι είμαι ο πατέρας τους, είμαι περήφανος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς κατέληξα με τόσα παιδιά. Έκανα one night stand και η κοπέλα κατέληγε έγκυος! Πάντως ομολογώ ότι ήμουν πάντα τυχερός με τις γυναίκες. Ποτέ δε χρειάστηκε να κυνηγήσω κάποια γιατί έτρεχαν από πίσω μου», εξομολογείται το... ποθητό αυτό αγόρι και ομολογουμένως μας προβληματίζει!

Αν δεν είναι αυτός το απόλυτο αρσενικό τότε ποιος είναι;

Διαβάστε ακόμη:

2014. Η χρονιά της τεμπέλας; 3 gadgets που δεν πρέπει να αγοράσει καμία

Η πιο «άσχημη γυναίκα στον κόσμο» είναι και η πιο όμορφη:Ακούστε τι έχει να πει! (video)

3χρονο κοριτσάκι πέθανε σε επίσκεψη στον οδοντίατρο!