Tα cougar της πραγματικής ζωής: Όταν εκείνη είναι 68 και εκείνος... 29

Γωγώ Φούντα
Tα cougar της πραγματικής ζωής: Όταν εκείνη είναι 68 και εκείνος... 29

Γιατί η Madonna με την σχεδόν 80χρονη Edna έχει περισσότερα κοινά απ΄ όσα πιστεύετε!

Madonna, Demi Moore, Susan Sarandon, Sharon Stone είναι μερικές από τις διάσημες γυναίκες οι οποίες διατηρούν σχέσεις με άντρες μικρότερης ηλικίας, και δηλώνουν απόλυτα ευτυχισμένες! Αν νομίζατε όμως ότι τα cougars, όπως συνηθίζεται να αποκαλούν τις κυρίες αυτές, περιορίζονται μόνο στον μαγικό κόσμο του Hollywood, κάνετε τεράστιο λάθος!

To Channel 5 λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα πραγματικά ενδιαφέρον αφιέρωμα στην... άγνωστη cougar εκεί έξω, στη σχέση της με τον μικρότερο άντρα, στη ζωή της γενικότερα, αλλά και στις αντιδράσεις οικογένειας και φίλων!

Η πρώτη περίπτωση λοιπόν είναι αυτή της 78χρονης Edna η οποία μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται μία... καλοκάγαθη γιαγιά, σαν τη δική σας γιαγιά, αλλά σύμφωνα με τον 39χρονο σύζυγό της Simon, είναι... φωτιά στο κρεβάτι! Οι 2 τους γνωρίστηκαν σε μαθήματα μουσικής και όπως δηλώνουν, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά! Για το Simon οι σχέσεις με τις γυναίκες ήταν πάντα δύσκολες, μιας και σε ηλικία 30 ετών, εκτός του ότι έμενε ακόμα με τους γονείς του, δεν είχε καν δώσει φιλί σε γυναίκα! «Αν δεν υπήρχε η Edna πιστεύω ότι θα έμενα για πάντα μόνος. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες, αλλά δυστυχώς δεν είχα καμία τύχη μαζί τους», δηλώνει ο Simon, ενώ η Edna λέει από την πλευρά της: «Στην αρχή φοβόμουν ότι δεν θα έμενε μαζί μου επειδή δεν θα αποκτήσουμε ποτέ παιδιά. Ωστόσο, είμαστε ακόμα ερωτευμένοι και παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζω τα πάμε πολύ καλά»!

Το άλλο ζεύγος, είναι η 68χρονη Joan και ο 29χρονος Phil των οποίων η ιστορία είναι κάπως διαφορετική. Πριν περίπου 4 χρόνια η Joan έχασε τον άντρα της από καρκίνο, και εκείνος λίγο πριν πεθάνει την έβαλε να του υποσχεθεί ότι θα βρει έναν νεαρό άντρα να συνεχίσει τη ζωή της και θα κάνει... πλαστική στο στήθος! Όπως αντιλαμβάνεστε, και η πλαστική έγινε και η Joan έπειτα από αρκετό ψάξιμο στο facebook βρήκε το toyboy της Phil ο οποίος είπε: «Όταν είδα τη φωτογραφία της ένιωσα μεγάλη έλξη και της έστειλα μήνυμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι σχέσεις μου με συνομήληκες ποτέ δεν πετύχαιναν διότι πάσχω από επιληψία και καμιά δεν ήταν τόσο δυνατή, ώστε να μπορέσει να το αντιμετωπίσει. Σε αντίθεση φυσικά με την Joan».

Το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι, η Marilyn και ο William, σε αντίθεση με τα 2 προηγούμενα, δεν έχουν τη στήριξη του περιβάλλοντός τους. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν... 16 και εκείνη 45 και παρά το γεγονός ότι o William ένιωσε αμέσως έλξη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λόγω διαφοράς ηλικίας. Οι οικογένειές τους όμως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, και την περίοδο που η Marilyn ήταν άρρωστη ο William την επισκέφθηκε και εκεί φιλήθηκαν για πρώτη φορά! Παρά τα αρνητικά σχόλια και την αντίθεση των οικογενειών και των φίλων τους, η 53χρονη σήμερα Marilyn και ο 24χρονος William είναι παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Συμπέρασμα: Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής που λέει και το λαϊκό άσμα!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα φέρεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου; Εμείς το μάθαμε στο σεμινάριο της Κυριακής!

8 εντελώς κουλά πράγματα που όλοι φοβόμαστε, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος

Ανεργία τέλος! Βρες δουλειά με το τέλειο interview