Δείτε τη νικήτρια αμερικάνικου reality αδυνατίσματος που... συρρικνώθηκε!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τη νικήτρια αμερικάνικου reality αδυνατίσματος που... συρρικνώθηκε!

Κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 250.000 δολαρίων!

Η παχυσαρκία είναι σίγουρα μια μάστιγα η οποία όσο αθώα κι αν φαίνεται σε σχέση με τις υπόλοιπες, βλέπε αρρώστιες ή κοινωνικά φαινόμενα, μπορεί να πάρει τρομακτικές διαστάσεις και να καταστρέψει κυριολεκτικά ζωές.

Και μιας και στις ΗΠΑ τα πάντα παίρνουν την μορφή του show με τις απαραίτητες δόσεις δημοσιότητας και κυρίως ίντριγκας και αγωνίας, δεν θα μπορούσε ένα reality με τίτλο The Biggest Loser να αφήσει αδιάφορο το κοινό και να μην σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Το show αυτό λοιπόν, παρακολουθεί τις ζωές παχύσαρκων ανθρώπων, και κυρίως την προσπάθεια που κάνουν να αδυνατίσουν και να αποκτήσουν μία φυσιολογική ζωή. Όπως είναι φυσικό, και για να έχει το θέμα και το απαραίτητο ενδιαφέρον, όλο αυτό παίρνει την μορφή διαγωνισμού, με το πρώτο βραβείο, 250,000 δολάρια να δίνεται στο διαγωνιζόμενο που κατάφερε να χάσει τα περισσότερα κιλά!

Έπειτα λοιπόν από 22 ολόκληρες εβδομάδες σκληρής δουλειάς, η Rachel Frederickson κατάφερε από... 119 κιλά που ζύγιζε όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, να πέσει στα 47(!) και φυσικά να στεφθεί η μεγάλη νικήτρια! Δεύτερος, αναδείχθηκε ο David Brown ο οποίος από 185 κιλά έπεσε στα... 85 και τρίτος ο Bobby Saleem ο οποίος από 162 κιλά που ζύγιζε κατάφερε να φτάσει τα 77.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως αν εξαιρέσεις το χρηματικό έπαθλο όλοι τους, όπως και οι ίδιοι δήλωσαν, είναι νικητές, μιας και είδαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη ζωή τους να κάνει στροφή 360 μοιρών!

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Οι stars που «πάλεψαν» και βγήκαν νικητές

Tα cougar της πραγματικής ζωής: Όταν εκείνη είναι 68 και εκείνος... 29

Πώς θα φέρεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου; Εμείς το μάθαμε στο σεμινάριο της Κυριακής!