Ήταν να μην γίνει η αρχή ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν να μην γίνει η αρχή ..

Και τώρα έγινε σχεδόν καθημερινότητα !!!

Με την Βιβή we go way way back πριν καν συμμετέχει στα καλλιστεία .. μια ζωή τύπου σχεδόν 15-18 χρόνια ( έχω χάσει το μέτρημα .. ).

Άν και δεν βρισκόμασταν συχνά όποτε βρισκόμαστε είναι σίγουρα ποιοτικά. Έτσι ήταν να μην γίνει η αρχή και με αυτά και με αυτά μέσα σε μια εβδομάδα βρεθήκαμε είδη 3 φορές.

Εκτός του Bellini στην Κηφισιά που τις μισές μέρες τις εβδομάδας βρίσκετε εκεί και κάνει την μεγάλη διαφορά, η Βιβή είναι από τα πιο cool και αληθινότατα άτομα που μπορεί να γνωρίσει κανείς. Λένε αυτό που αγαπάς κάντο δουλειά και μιας και τόσο καιρό έφτιαχνε για τον εαυτό της πανέμορφα χαϊμαλιά και διάφορα άλλα αποφάσισε μετά από παράκληση του κόσμου που την ρώταγαν συνέχεια για όλα τα ωραία που φόραγε από που τα έχει πάρει, να δημιουργήσει μια πανέμορφη συλλογή με βραχιόλια που είναι όλα hand made και λέγονται Vivid.

Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο facebook page : https://www.facebook.com/vividtsiami?fref=ts . Είναι και για άντρες αλλά και για γυναίκες και ανυπομονώ να δώ το γούρι για το 2015 που είναι και σημαδιακόοοοοο !!!

Βιβή ξέρεις και σε τι χρώμα το θέλω το γούριιιιι !!!! see u soon ( δηλαδή μπορεί και απόψε .. ).