Όλοι για την Στοργή στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Όλοι για την Στοργή στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη !!!

Όσοι είστε στην Θεσσαλονίκη στηρίξτε το έργο της Στοργής !!! 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ XMAS BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CLOSE UP

To περιοδικό CLOSE UP διοργανώνει αυτή την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar που έγινε ποτέ στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt, στη Θεσσαλονίκη.

Σ' ένα παραμυθένιο περιβάλλον σας καλεί να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας πλήθος εκδηλώσεων και εκπλήξεων για τα παιδιά, κάνοντας τις γιορτινές σας αγορές , αλλά κυρίως ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για ένα σκοπό! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και το σημαντικό έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του CLOSE UP πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, όταν με αφορμή τον εορτασμό για τα 200 τεύχη του, το περιοδικό αποφάσισε να επιστρέψει τη μεγάλη αγάπη του κοινού, που το εμπιστεύεται 18 τώρα, διοργανώνοντας κάτι διαφορετικό - γιορτινό, ευχάριστο , αλλά και επικεντρωμένο στην ουσία, σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Πέρυσι, 30% των εσόδων από τις πωλήσεις που πραγματοποίησαν τα καταστήματα και οι εταιρίες που συμμετείχαν στο bazaar εξασφάλισαν 400 εμβόλια για την πραγματοποίηση δωρεάν εμβολιασμού των παιδιών απόρων οικογενειών, όπως κι ένα σημαντικό ποσό, το οποίο δόθηκε στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού στο περσινό bazaar, φέρνει όλη την πόλη ακόμη πιο κοντά φέτος, προκειμένου να αγκαλιάσουμε μια ιδέα που γίνεται θεσμός, μια ιδέα που γράφει μία όμορφη γιορτινή σελίδα με περιεχόμενο τη βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Αυτή την Κυριακή και τη Δευτέρα, 7 & 8 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Hyatt, με θεατρικές παραστάσεις, παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τον Καλικάντζαρο, και με μία εντυπωσιακή ποικιλία από ξεχωριστά δώρα για τις αγορές σας σ' ένα περιβάλλον χριστουγεννιάτικο, που θα σας μείνει αξέχαστο!!!