Djibril is coming back to Greece !!!

Djibril is coming back to Greece !!!

Ο Djibril επιστρέφει στην Ελλάδα !!!

Ναι αλήθεια είναι ο Djibril επιστρέφει στην Ελλάδα και θα κάνει το δικό του double με δύο δυνατές εμφανίσεις. Η μια θα είναι στην Αθήνα και η άλλη θα είναι την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Μύκονο και συγκεκριμένα στο Monarch Beach Bar Restaurant στο Καλό Λιβάδι.

Εκτός του ότι αγαπάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό υπερβολικά πολύ, στηρίζει από το 2008 ενεργά την ΜΚΟ W.I.N. HELLAS.

Όπως κάθε χρόνο οργανώνουμε το καθιερωμένο Celeb Beach Volley μας έτσι και φέτος σειρά έχει να γίνουν οι αγώνες στην Μύκονο με διπλή έκπληξη από τον Djib που εκτός του ότι θα αγωνιστεί μαζί με τους υπόλοιπους.. αμέσως μετά θα μας ταξιδέψει με το άλλο του αγαπημένο πάθος την μουσική του.

Έτσι αποφασίσαμε να οργανώσουμε και το Sunset Party μας με τον αγαπημένο σε όλους Djibril στα decks του υπέροχου εστιατορίου του Monarch που έχει τον μοναδικό Chef Alain Parodi που είναι και κάτοχος Michelin Star.

Ο Djibril θα υπογράψει τα Custom Made Tshirts by Mr. Lenoir PAO Leoforos / Oaka edition για όσους φανς επιθυμούν.

θα τεθεί σειρά προτεραιότητας για τις κρατήσεις οπότε καλό είναι να οργανωθείτε από τώρα στο 22890~722243 στον Κύριο Πάνο.

Ο αγώνας θα αρχίσει λίγο μετά τις 5 και αμέσως μετά θα ανέβει ο Djibril να μας ταξιδέψει με την Electro House κλπ μουσική του και μαζί του θα υπάρχουν όλοι οι αγαπημένοι Celebrities.