O Dj Mossel είναι Έλληνας και διαπρέπει παντού !!!

O Dj Mossel είναι Έλληνας και διαπρέπει παντού !!!

Είναι σχεδόν 23 και έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους !!!

Τις προάλλες στην Μύκονο ο παιδικός μου φίλος ο Πέτρος Απαλάκης, που είναι συνιδιοκτήτης του Rock n Roll & του Balthazar, ήρθε και με βρήκε στην μαγική παραλία του Monarch στο Καλό Λιβάδι μαζί με τον ξάδερφο του τον Μιχαήλ Άγγελο ακά Dj Mossel.

Ξεκινήσαμε να μιλάμε μέχρι που με αυτά και με αυτά που μου είπε με έκανε να νιώσω πολύ υπερήφανη για αυτόν μιας και διαπρέπει στο εξωτερικό και όχι μόνο.

Μου περιέγραψε πως η αγάπη του για την μουσική μερικές φορές καταντάει "κουραστική" καθώς το υπενθυμίζει με ποικίλους τρόπους κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Mossel σε λίγο καιρό κλείνει τα 23 και δείχνει να απολαμβάνει αυτή την περίοδο της ζωής του κάνοντας την μεγαλύτερη του αγάπη τρόπο ζωής. Έχοντας παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις εντός ( Colour Day Festival, Mad VMA, Massive Story) αλλά και εκτός της χώρας (Ultra Music Festival - Europe, Quattro Music Festival - Turkey), έχει είδη βιώσει εμπειρίες που τον έχουν συμπεριλάβει στα πιο ανερχόμενα acts της Dance μουσικής.

Αξιοπρόσεκτο επίσης είναι πως έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του εξωτερικού όπως οι: Martin Garrix, Jay hardway και Julian Jordan.

Έπειτα από σπουδές πάνω στην ηλεκτρονική μουσική αλλά και μεγάλη προσπάθεια χρόνων παράγει τους δικούς του ήχους , και είδη έχει κυκλοφορήσει με την Panik Records το "In Your Heart", το οποίο ήταν και το music theme tou Madwalk 2014, το "Reunion", αλλά και πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το video clip με τίτλο "Party Bounce" από την καινούργια δική του δισκογραφική εταιρία Skull Records.

Όνειρο του είναι να συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και club του κόσμου και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή τάση πάνω στην Dance μουσική. Μερικοί τον αποκαλούν φαινόμενο για τα Ελληνικά δεδομένα κάτι που προξενεί ποικίλα συναισθήματα στον ίδιο, η άποψη του είναι ότι το μόνο που θέλει είναι να μοιράζεται με τον κόσμο την αγάπη για την μουσική.

Αυτό τον καιρό κάνει εμφανίσεις στα Βαλκάνια και προετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο φεστιβάλ το οποίο θα είναι και το main act (Strumica Open Festival), εκτός αυτού πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και νέο video clip στο κομμάτι με τίτλο ''Come Alive'' το οποίο είναι και το music theme tou Colour Day Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Mossel on web:

Facebook: www.facebook.com/djmossel

Instagram: www.instagram.com/mosselmusic