Οι 2 Κυρίες του πενταγράμμου που θα κάνουν την διαφορά φέτος !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Οι 2 Κυρίες του πενταγράμμου που θα κάνουν την διαφορά φέτος !!!

Είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα κάνουν την διαφορά φέτος η Νατάσα και η Στέλλα. 

 

 

Το Σάββατο ήταν η πρεμιέρα τους και αν κ δεν το πρόλαβα από την αρχή .. ( πήγα στις 1.30 γιατί ήμουν στα γενέθλια της Στέλλας Δημητρίου που τα έκανε στο Margi και θα ποστάρω για αυτό αύριο). Ξέρω πως βγήκαν να τραγουδήσουν μαζί στις 12 ακριβώς και δεν έπεφτε καρφίτσα. Την ώρα που πήγα κάθε άλλο με opening night δεν έμοιαζε ( γιατί συνήθως γίνονται λάθη κλπ και το πρόγραμμα του Vox ήταν απόλυτα σωστό στα πάντα όλα).

Είχε πάρα πολύ γνωστό κόσμο και γενικά ένα κλίμα πολύ κεφάτο και ευχάριστο. Η Στέλλα εκθαμβωτική και στην φωνή αλλά και στα ρούχα ήταν όλα ένα και ένα και ειδικά το Balmain που φοράει στην φώτο ήταν εξαιρετικό πάνω της λογικό μιας και έχει κορμί λαμπάδα.

Η Νατάσα θεάρα as always, όπου εκτός από τα δικά της τραγούδια όταν ερμηνεύει Μαρινέλλα με καθηλώνει κανονικά την θαυμάζω ακόμα πιο πολύ.

Τα ντουέτα που κάνουν μαζί με τα αγόρια της παρέας τον Νικηφόρο, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Κωνσταντίνο Φραντζή αλλά και τα σκετσάκια με τον Παντελή Καναράκη είναι όλα πολύ πετυχημένα. Το σκηνικό είναι πολύ καθώς πρέπει η ορχήστρα βρίσκετε σηκωμένη ψηλά και είναι μέσα στα Led φωτάκια που μοιάζουν σαν ουρανός με άστρα.

Από την πρεμιέρα δεν μπορούσε να λύπει ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης που τις έχει γράψει την νέα της επιτυχία ¨ Άστα όλα και έλα". Ο Γιώργος σημειώνει φέτος την 3η συνεχόμενη επιτυχημένη χρονιά του στο Acro ( έχω πάει 3 φορές και γίνεται το έλα να δεις, όλος ο κόσμος περνάει καλά, χορεύει, τραγουδάει, και υπάρχει απίστευτη θετική ενέργεια. Αξίζει να πάτε να τον δείτε, προσωπικά σίγουρα θα ξανά πάω).