Είναι Μετρ στο είδος του !!!

Είναι Μετρ στο είδος του !!!

Εκτός από Μετρ στο είδος του είναι και ο καλύτερος στην Ελλάδα !!!

Από την δεκαετία των 80's ο Γιώργος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην Αθηναϊκή νύχτα. Με ένα μπρίο και ταμπεραμέντο και με ένα στυλ όλο δικό του ήταν πάντα ότι καλύτερο για τον εκάστοτε επιχειρηματία. Μιας και ο κόσμος μπορεί να πήγαινε στα εκάστοτε it hot spots αλλά ο λόγος ήταν πάντα και ο Γιώργος.

Ο Γιώργος που μου φαίνεται περίεργο που τον γράφω τώρα εδώ Γιώργο μιας και 20 χρόνια τον αποκαλώ Gaultier, έχουν το ίδιο look και είναι και πολύ αστεία η ιστορία του πως έγινε μιας και προ 20ετίας στις καμπάνες όταν τον συνάντησε το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν τη νούμερο ήταν η βαφή των μαλλιών του και έκτοτε δεν το έχει αλλάξει.

Πλέον ο θεούλης μας ο Γιώργος από τον χειμώνα βρίσκεται στο αγαπημένο μου εστιατόριο στο Κολωνάκι το Li Li Shu χαρίζοντας μια δική του νότα στην διασκέδαση του κόσμου.

Το Li Li Shu είναι πολύ χαμηλών τόνων εστιατόριο που συχνάζει όλος ο καλός ο κόσμος αλλά και πολλές φορές στην καθημερινότητα θα δεις γνωστούς από την Ελληνική showbiz.

Το φαγητό είναι καταπληκτικό πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την crispy duck salad αλλά και τα King crab legs in ponzu lime. Αυτά είναι must!!! Τα ποτά τους Θεϊκά και το σέρβις εξαίρετο με τα καλύτερα παιδιά τον Φίλιππο τον Γιώργο και όλους τους υπόλοιπους να είναι εκεί για όλους πριν καν ζητήσεις κάτι να ξέρουν τι χρειάζεσαι. Έχει δημιουργήσει ο "Gaultier" μια ατμόσφαιρα πολύ όμορφη που ενώ θα πας για δείπνο στις 9 θα φύγεις στις 3 και δεν θα έχεις καταλάβει πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα εκεί.

Όπως σε όλα του τα εστιατόρια ο Δημήτρης Παππάς ( Hama, Rakkan, Li Li Shu), έτσι και σε αυτό έχει φροντίσει να έχει την καλύτερη ποιότητα και να είναι όλα στην εντέλεια.

Ο κήπος είναι ονειρεμένος και αξίζει να πάτε και με πανσέληνο ..