Μάγεψε το νησί των Σπετσών !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μάγεψε το νησί των Σπετσών !!!

Είναι το πιο μεγάλο Αστέρι μας !!!

Ο Αντώνης είναι το πιο μεγάλο αστέρι μας τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια και αντί να του κάνουν πόλεμο οι διάφοροι κακεντρεχείς θα έπρεπε να εκτιμούν την δουλειά του και να τον χειροκροτούν είτε τους αρέσει είτε όχι μιας και είναι ο μόνος που καταφέρνει κάθε χρόνο σε όποιο μέρος της Ελλάδας αλλά και εκτός να μαζεύει τόσο κόσμο όρθιους, καθιστούς, Έλληνες και μη και να ξεσηκώνει τα πλήθη με την μαγική χροιά της φωνής του.

Έτσι προχθές την Δευτέρα 11 Αυγούστου όλο το νησί των Σπετσών ήταν στους ρυθμούς του Αντώνη!!! Ξεκίνησε με το λατρεμένο μου τραγούδι μπορεί να βγω .. και τα πυροτεχνήματα τις Αρμάτας ένιωσα πως ήρθαν έναν μήνα νωρίτερα. ( έχω ανεβάσει σχετικό βιντεάκι στο insta μου, www.instagram.com/majenco ).

Ήταν μια βραδιά υπέροχη με ηλικίες από 14 μέχρι όσο πάει.. και με το κέφι στο τσακίρ μου έκανε φοβερή εντύπωση τα πιτσιρίκια που γνωρίζανε όλα τα τραγούδια απέξω και ανακατωτά !!!

Μπράβο Αντώνη συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις να μας μαγεύεις με το μαγικό σου ταλέντο την φωνή σου. Είσαι μοναδικός στο είδος σου και τα τραγούδια σου ένα και ένα αγγίζουν την καθημερινότητα του κόσμου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε .. Αντώνη Σε Αγαπάααααω !!!!