Welcome to the world Spanouleiros Jr !!!

Welcome to the world Spanouleiros Jr !!!

Αν και 10 μέρες νωρίτερα από ότι ήταν το due date, σήμερα στις 1.20 γεννήθηκε το πιο ωραίο μωρό που έχω δει. Ένας γλύκας με κάτι χειλάκια θεΐκά με μια μουσούδα που λες δεν γίνεται είναι αγγελούδι. Γεννήθηκε 3.400 κιλά και είναι δίδυμος στο ζώδιο.

Θυμάμαι όταν είχε γεννηθεί ο πρωτότοκος γιος ο Θανάσης που ήταν τόσο ψηλός που ίσα ίσα χώραγε στο κρεβατάκι του. Η  Ολυμπία είναι απίστευτα σούπερ cool μαμά και έπαθα σοκ με το που την είδα το πόσο κούκλα ήταν και είχε γεννήσει μόλις πριν μια ώρα. Μαζί με την Ολυμπία, την μητέρα της την Αιμιλία και την αδερφή της Βαλέρια προσπαθούσαμε να βρούμε τι όνομα θα δώσουν στο μωρό. Αρχικά πρότεινα το Κωνσταντίνος που το θεωρώ το πιο ωραίο Ελληνικό όνομα μιας και είναι πολύ αρχοντικό. Τώρα αργά το βράδυ τους πρότεινα 4 ονόματα το Μάξιμος που κάνει πολύ Gladiator, ( όπου η Ολυμπία μου έλεγε ότι είμαι τρελλήηηη ), και μετά πρότεινα το Παύλος, Αναστάσης και το Άγγελος. Και νομίζω τελικά το πιο ωραίο που ταιριάζει σε αυτό το πανέμορφο Σπανουλομωρό είναι το Άγγελος γιατί αν το δείτε θα καταλάβετε τι Αγγελούδι είναι, άσε που βγάζει και πολύ θετική ενέργεια.. και του Βασίλη του άρεσε .. θα δείξει λοιπόν .. προς το παρόν τον αποκαλούν ο μπέμπης.

Με το που πήγε ο Βασίλης σπίτι στον Θανάση και τον Βασίλη jr πήρανε αμέσως Skype call την Ολυμπία και τις λέγανε ότι ανυπομονούν να γνωρίσουν τον μικρό αδερφό τους.  Η ατάκα της Ολυμπίας στον γιατρό ήταν πως ήθελε να βγει μεθαύριο από το μαιευτήριο για 2 ώρες και εννοείται πως ο γιατρός της το απαγόρευσε.. που να ήξερε πως ο λόγος που ήθελε να βγεί ήταν για να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα.. ( και μετά λέει εμένα τρελή .. αν κ εγώ το ίδιο θα έκανα χωρίς να ρωτήσω καν..)

Με σιγουριά μπορώ να πω, πως  ο Σπανουλέΐρος junior θα κάψει πολλές καρδιές, και για να μην ξεχνιόμαστε για τους 2 λόγους που είπαμε Βασίληηηη !!!!

Βασίλη και Ολυμπία σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο cool και με τους ρυθμούς που πάτε να αποκτήσετε και άλλα παιδάκια πολλά..  Να είστε πάντα ευλογημένοι και υγιής και να ακούτε την Majenco.. όπως είδατε πάντα τα πετυχαίνω αυτά που λέμε ..