Είναι όλοι στην χώρα του υπερήφανοι ..

Είναι όλοι στην χώρα του υπερήφανοι  ..

Οι αλλαγές που γίνανε μέσα στην ζωή του τα τελευταία 5 χρόνια αν του το έλεγε κανείς τότε δεν θα το πίστευε. Αν και για 5 χρόνια έπαιζε στην Ελλάδα το 2001-2005 στην ΑΕΚ, μετά πήγε στους Red Star στην Σερβία μέχρι το 2007, και 5 ομάδες αργότερα βρέθηκε στον Ολυμπιακό το 2011-2013.

Απέκτησε 2 γλύκες γιους που ζει και αναπνέει για αυτούς με την γλυκιά του γυναίκα την Ruzica. Ο Σκοπιανός Πέρο είναι πολύ περήφανος για την χώρα του και πλέον είναι και η χώρα του για αυτόν μιας και πλέον όλη η γη στον κόσμο του μπάσκετ προ ολίγων ημερών μιλούσε για αυτόν.

Η συγκίνηση που νιώσαμε όλοι οι Έλληνες για την ανακοίνωση του Γιάννη Αντετοκούμπο στο ΝΒΑ δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο αντίστοιχη και ίσως και ακόμα μεγαλύτερη για τους Σκοπιανούς μόλις μάθανε ότι ο Πέρο θα πάει στους Ατλάντα Χωκς. Και σίγουρα δεν είναι μόνο οι Σκοπιανοί περήφανοι αλλά και οι Έλληνες μιας και ο Πέρο ειδικά φέτος βοήθησε πολύ στο να κατακτήσουν το αστέρι στην φανέλα τους οι Ολυμπιακοί στο Final 4 του Λονδίνου.

Την Μεγάλη Πέμπτη είχαμε πάει μαζί με τον Πέρο, τον Kyle, τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και την Ολυμπία για δείπνο στο Hama στην Γλυφάδα. Εκεί τους είχα κάνει κάποιες προβλέψεις που είχα δεί στον ύπνο μου και επιμένοντας για τα αποτελέσματα και του ημιτελικού αλλά και του τελικού λέγοντας τους γιατί θα κερδίσουν. ( δεν με λένε Majenco τυχαία μπορείτε να τους ρωτήσετε αλλά και τον Πρίντεζη που του τα είχα πει και πιο νωρίτερα μέσα στην χρονιά ..συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο. Αφού γίνανε όλα αυτά που είδα στον ύπνο μου όλοι τους μετά τον αγώνα επικοινώνησαν μαζί μου και μου λέγανε είσαι μεγάλη Majenco .. με παραδεχτήκανε γελάσαμε κλπ.).

Είχα πει τότε στον Πέρο ότι είχα πολύ καλό προαίσθημα ότι θα έπαιζε και αυτός αλλά και ο Kyle με τον Βασίλη συγκλονιστικά στον πρώτο αγώνα επί λέξη με διάφορες λεπτομέρειες. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν τα έβλεπα όλα τόσα λαμπρά για τον Πέρο να ήταν το ΝΒΑ. Κι όμως τελικά όλα γίνονται και Αμερικάνικη έκφραση που λέει : Hard work pays off, στην περίπτωση του Πέρου ισχύει με το παραπάνω.

Οι μεγάλες του αγάπες είναι τα παιδιά του, τα χόμπι του είναι τα tattoo του που έχει αρκετά αλλά τα αγαπημένα του είναι αυτά με τα ονόματα των γιων του. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του είναι τα αυτοκίνητα και δεί τα Αμερικάνικα κάτι που έχει είδη στην συλλογή του έχοντας δύο Mustang.

Σήμερα ο Πέρο, αυτός ο γλυκός αγαθός γίγαντας με την ψυχή παιδιού γίνεται 31 και του εύχομαι τα καλύτερα, στα πάντα όλα . The world is yours, you deserve the best.

Love you my dear friend & i am soooo proud of you !!! Let's go HAWKS !!!