Eπιτέλους έρχεται για να κάνει την διαφορά στην Αθηναϊκή νύχτα το NID !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Eπιτέλους έρχεται για να κάνει την διαφορά στην Αθηναϊκή νύχτα το NID !!!

Λίγες μέρες μείνανε για να έρ8ει επιτέλους στην Αθηναϊκή νύχτα το NID !!!

Τα χρόνια του θρυλικού Αμφιθεάτρου ήταν αναμφισβήτητα τα ωραιότερα και ποιοτικότερα που έχουν υπάρξει ποτέ στην δική μου γενιά και όχι μόνο. Μέτα ήταν το Dragoste που όσοι πήγαν περάσαν υπέροχα και τώρα εν έτη 2014 επιτέλους ήρθε το NID.

NID στα Γαλλικά σημαίνει φωλιά και είναι η φωλιά που δημιούργησε για την Αθηναϊκή νύχτα ο Δημήτρης Παππάς μαζί με τον Πάνο Σκαρπέλη αλλά και με ένα Dream Team φίλων, τον Τζότζο, την Jo και τον Ηλία, που με απίστευτες ιδέες υλοποίησαν την επερχόμενη απόλυτη έξοδο για τους fans της Tech House μουσικής.

Έτσι το θρυλικό υπόγειο της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 37 στο Κολωνάκι αυτήν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου θα ανοίξει την πόρτα του για να σας ταξιδέψει σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και ολοκαίνουργιο club, από όλες τις απόψεις. Με κορυφαίο ήχο, φώτα, και εγγυημένη ποιότητα σε ποτά και service αναμένεται να είναι ο απόηχος για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Από τα decks του ΝΙD, είτε σαν residency είτε σαν guest θα περάσει η αφρόκρεμα των Ελλήνων djs όπως Jojo & Duke, Manolaco, Arche, JC, Trixx, Gus & Bonso, Johnn και πολλοί άλλοι, καθώς και γνωστά ονόματα της ξένης techhouse σκηνής.

Στo opening party του NID στις 16 Οκτωβρίου θα παίξουν όλοι οι residence djs σε μια μοναδική βραδιά, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας συναρπαστικής χειμερινής σεζόν. Το πρώτο international guest event θα γίνει το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του Βlend. Στα decks θα βρεθεί η γνωστή από τα Enter parties στην Ίμπιζα…ΗΙΤΟ!!!

Για κρατήσεις καλέστε στο 6907073510

Μπείτε στην σελίδα του NID στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτο χέρι για τα up and coming happenings..

https://www.facebook.com/nidclubathens?ref=ts&fref=ts