About last night ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About last night ..

Η Ψυχή του Gaspar είναι σίγουρα η Αργυρώ !!!

Με την Στέλλα είχαμε να βρεθούμε ακριβώς 1 μήνα μιας και βρισκόταν στην Κύπρο με την οικογένεια της. Χθες λοιπόν κάναμε το reunion μας ξεκινώντας από το mall, τρώγοντας ένα κοτόπουλο σουβλάκι η κάθε μία μας και μετά εκείνη ένα τεράστιο κουτί ποπ κορν και εγώ νάτσος ( ίσα ίσα που τα ακούμπησα .. ενώ η Στέλλα τα τσάκισε όλα .. και αυτό είναι κάτι που το λέμε πάντα γιατί είναι απίστευτο το πόσο τρώει και είναι τόσο καλλονή.. αλλά λογικό μιας και έχει κάνει πρωταθλητισμό και άπειρη γυμναστική και πλεόν θα είναι και δασκάλα στους πιλάτες). Η βραδιά μας ξεκίνησε με σινεμαδάκι από νωρίς στις 730 είδαμε το Everest σε 3D και ήταν συγκλονιστική ταινία μιας και είναι αληθινή ιστορία με την αδρεναλίνη να χτυπάει στα ύψη.

Με το που τελείωσε η ταινία πήγαμε στο αγαπημένο μας στέκι στο Ψυχικό το Gaspar, που είχαμε ραντεβού με την αγαπημένη μας Αργυρώ. Εκτός του ότι είναι η ψυχή του Gaspar, φροντίζει πάντα να είναι όλα στην εντέλεια καθώς θα την δείτε πάντα με το χαμόγελο αλλά και για να φροντίσει για τα πάντα όλα.

Εννοείται πως ξανά φάγαμε !!!! Προσωπικά έχω ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα με το στομάχι μου και τρώω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και αυτό που μπορώ να φάω ανεπηρέαστα είναι το σούσι. ( Όταν λέω τρώω εννοώ μάξιμουμ 2 μπουκιές εκτός από το σούσι που μπορώ να το χωνέψω πιο εύκολα). Με αυτά και με αυτά όλο το καλοκαίρι η Στέλλα μου φώναζε γιατί ότι παράγγελνα να φάω στην δεύτερη μπουκιά χόρταινα και τα έτρωγε όλα εκείνη μετά στην κυριολεξία έχει λάστιχο!!!! Και όποτε φτάναμε την ώρα του γλυκού που στην μια μπουκιά δοκιμαστική για εμένα η Στέλλα έπαιρνε πάντα φρούτα και αναγκαζόταν για να μην το πετάξουμε να τα φάει όλα εκείνη.. ) χεχε.. γελάω γιατί μου έρχονται όλα τα σκηνικά στο μυαλό.. ειδικά η μοναδική καρυδόπιτα που τρώγαμε στο Balthazar της Μυκόνου.. ξέχασα να τις πώ πως την έχει και στο Gaspar.. Αργυρώ εκπληξούλα τα υπόλοιπα γλυκά για next time..

Το καλό είναι πως αρχίσαμε παρέα με την Αργυρούλα pilates έτσι ώστε κάπως να δικαιολογούμε και αυτά που τρώμε!!!

Σε καλό να μας βγεί η βραδιά αυτή με τα χτυποκάρδια που πάθαμε ..