Ήταν μια πολύ Rock βραδιά ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν μια πολύ Rock βραδιά ..

Είχα πολύ καιρό να απολαύσω ωραία Live μουσική !!!

Το έχω ξανά πει και θα το λέω πάντα για εμένα η μουσική είναι τα πάντα. Ακούω διάφορα αλλά κυρίως δηλώνω Rock 2 the bone !!!

Το περασμένο Σάββατο πήγαμε με την παρέα μου στο Άκρο που μόλις είχε ανοίξει και πραγματικά με πολύ αυστηρό κριτήριο δεν υπήρχε κάτι που να μην μου αρέσει. Δεν έκανε ποτέ κοιλιά το πρόγραμμα και κάτσαμε μέχρι τέλος.

Η Ευρυδίκη και η Τάμτα και οι δύο με πολύ ιδιαίτερες φωνές βελούδινες κρυστάλλινες και πιο Ροκ από ποτέ. Αφού με είχαν τόσο συνεπάρει που δεν ένιωθα πως βρίσκομαι σε μπουζούκια αλλά σε ροκ μουσική σκηνή στο στοιχείο μου δηλαδή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης απίστευτος και όχι μόνο στα δικά του τραγούδια αλλά όταν ερμήνευε τα άσματα παλιών τραγουδιστών ήταν σαν να άκουγες τους ίδιους να τα ερμηνεύουν.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η μεγάλη μου αδυναμία ο Αντώνης Ρέμος ..( ΑΓΑΠΩ τελεία και παύλα κανονικότατα), που ήταν εκεί και απόλαυσε και αυτός το ανατρεπτικό σχήμα του χειμώνα.

Με την παρέα μου ήμασταν σε φάση teenagers τραγουδώντας και βγάζοντας αστεία βιντεάκια που ορισμένα τα έχω είδη ανεβάσει στο Instagram & Twitter μου βρείτε με : www.instagram.com/majenco & www.twitter.com/majenco αλλά και πολλά ακόμα που θα ανεβάσω σύντομα.

Ο χειμώνας θα είναι φέτος πολύ ενδιαφέρον και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμάς μας κέρδισαν και θα ξανά πάμε.