Το απόλυτο Costume Party του 2016 !!!

Το απόλυτο Costume Party του 2016 !!!

Dress code : Favorite Music or Movie character ..

Το Dress Code ήταν θεϊκό για το απόλυτο Theme Party που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία η Ιωάννα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ατμόσφαιρα και λόγο του θέματος της βραδιάς ήταν μαγική χόρευες και είχες δίπλα σου τον Slash, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Amy Winehouse, Elvis, Abba, Jay Z, Beyonce, εκτός και των υπολοίπων επιτυχημένων φορεσιών που οι καλεσμένοι όλοι έδωσαν πολύ μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες ώστε να είναι αρκετά δύσκολο να αναγνωρίσεις ποιος ήταν δίπλα σου.

Η μουσική του unique Dj Γιάννη Σαρτζετάκη μας απογείωσε και μας ταξίδεψε in the good old days !!! Είναι ο αγαπημένος μου Dj με διαφορά και ξέρει σχεδόν όλα μου τα μουσικά γούστα. (που όποιος με γνωρίζει πολύ καλά ξέρει ότι Music is my thing).

Η διοργάνωση ήταν άψογη μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια και το φαγητό θεϊκό ( ακόμα μου τρέχουν τα σάλια για τα κινέζικα ..).

Οι φορεσιές ήταν όλες μια και μια αλλά αυτές που με κέρδισαν ήταν σίγουρα της Ιωάννας και του Δημήτρη που είναι το απόλυτο Power Couple και σαν Kylie Minogue & Lenny Kravitz αλλά και στην πραγματικότητα. Η διαφορά ήταν πως η Ιωάννα που ούτως η άλλως είναι καλλονή, αλλά και σαν Kylie ήταν ακόμα πιο όμορφη και από την αληθινή, και ο Δημήτρης απόλυτος Lenny, οι λεπτομέρειες από το σκουλαρίκι, τα κολιέ αλλά και τα τατουάζ που του ζωγράφισαν στα χέρια του τον έκαναν μοναδικό και ακόμα πιο ωραίο από τον original, που είναι και από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, ( μιας και είχα την τύχη και να τον γνωρίσω αλλά και να τον πάω στα πρώτα του μπουζούκια, στο θρυλικό Romeo, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα, όπου είχε πάθει σοκ με τα λουλούδια δεν το είχε ξανά ζήσει αυτό και του άρεσε πολύ).

Η Ρούλα Σταματοπούλου ως Tinker Bell υποκλίνομαι όταν το λέω χρόνια πως είναι η καλύτερη μακιγιέρ που υπάρχει γιατί η μεταμφίεση που δημιούργησε στον εαυτό της ήταν απίστευτη.

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή που μπαίνοντας μέσα στον χώρο του πάρτυ όλοι άφησαν τις έννοιες της καθημερινότητας έξω από την πόρτα και διασκέδασαν όπως τον παλιό καλό καιρό και μιας και όλοι πάνω κάτω ήμαστε παιδικοί φίλοι κάναμε πολύ όμορφο catch up.