"Charming" cat walk for W.I.N. Hellas !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
"Charming" cat walk for W.I.N. Hellas !!!

One for all and all for W.I.N. Hellas !!!

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ θα διοργανώσουμε μια βραδιά στο εστιατόριο Rakkan, που θα είναι ιδιαίτερης σημασίας μιας και ο σκοπός είναι να ενισχύσουμε την W.I.N Hellas ( Woman in need ) για να συνεχίσει να κάνει το έργο της λέγοντας ΌΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία και βοηθώντας όλες τις κακοποιημένες γυναίκες.

Επώνυμες Κυρίες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, μουσικό αλλά και από άλλους χώρους δέχτηκαν την πρόσκληση μας να συμμετέχουν σε αυτήν την εκδήλωση που είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε μια βραδιά διαφορετική. Με τα υπέροχα ρούχα της Celia D., θα ξεκινήσει το cat walk που θα συνοδεύεται από τις μοναδικές μουσικές επιλογές του πολύ ιδιαίτερου Dj Γιάννη Σαρτζετάκη αλλά και με ένα μοναδικό Live που έχει ετοιμάσει η Ιωάννα Σεβοπούλου.

Το δείπνο θα έχει δύο επιλογές μενού των 5 πιάτων έκαστος και θα κοστίζει 70 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι κρασί με την ευγενική χορηγία του οινοποιού Τσάνταλη που μας στηρίζει πολλά χρόνια. Το εισιτήριο για το μπαρ κοστίζει 10 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι λευκό η ροζέ Μόνο, Τσάνταλη.

Οι συμμετέχουσες είναι :

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Κορινθίου, η Στέλλα Δημητρίου, η Όλγα Φαρμάκη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κλέλια Πανταζή, η Ζενίλτα Ντε Σόουζα, η Μάσσα Φασούλα, η Josephine Berg, η Sara Rodrigues, η Maria Vani Da Silva, η Ήρα Κατσαντώνη, η Νιόβη Τσόγια, η Μαρίζα Μπαιρακτάρη, η Ελένη Καρποντίνη, η Σόφη Πασχάλη, η Βάσω Βουγιούκα, η Νεσχάν Μουλαζίμ και η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Αννίτα Ναθαναήλ και την παρουσίαση του Femall θα την κάνει η Ισμήνη Νταφοπούλου που θα σας έχει και δύο δώρα έκπληξη για όλους σας.

Είναι μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στην προσπάθεια μας αυτή.

Για κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε απευθείας στο Rakkan στο 2108087941

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική ΟργάνωσηW.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη.Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας
(210- 8996636).


Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Για την ΣΗΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ: Η Σήλια Δραγούνη είναι μια Ελληνίδα δημιουργός μόδας. Σπούδασε FashionandTextileDesign στο Parsons (Παρίσι) και FineArts στο ChelseaCollegeofArtandDesign (Λονδίνο), ενώ έχει εργαστεί για την SoniaRykiel στο Παρίσι για δυο χρόνια. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα λάνσαρε την δική της σειρά με το όνομα CeliaD.

Το πάθος της Σήλιας βρίσκεται στις δημιουργίες της “ surmesure” νυφικά, στα φορέματα για ειδικές περιπτώσεις και στα βαπτιστικά. Τα νυφικά της και τα φορέματα έχουν έναν μοναδικό αιθέριο, θηλυκό μποχίμιαν στυλ. Οι περισσότερες δημιουργίες της είναι φτιαγμένες από υφάσματα όπως μεταξωτό σατέν, βαμβακερό τούλι, σιφόν και δαντέλα. Την εμπνέουν τα αυθεντικά υφάσματα και οι παλιές δαντέλες που βρίσκει σ’ολον τον κόσμο. Οι δημιουργίες της είναι ευκολοφόρετες και μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες.

Atelier: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 101,

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, 15451

ΤΗΛ: +30 210 675-5697

www.celiadragouni.com

Θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για τον Μέγα χορηγό μας το Femall :

Το πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα femall.gr αποτελεί την απόλυτη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς & της φροντίδας, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Στο femall.grθα βρείτε τις μεγαλύτερες premiumμάρκες καλλυντικών, αρωμάτων και περιποίησης, όπως EsteeLauder, Clinique, Shiseido, LaPrairie, Givenchy, Bvlgari, Guerlain, Miyake, Gaultier, Murad, YouthLab, Neal’sYard, Alternaκαι πολλές άλλες.

Ανακαλύψτε τα πάντα για την ομορφιά, απλά με ένα κλικ στο Femall.gr!

www.femall.gr

Για το RAKKAN:

Εκτός από την εντυπωσιακή διακόσμηση έχουν γίνει κανονική μελέτη ήχου με αποτέλεσμα ακόμα και αν το μαγαζί είναι γεμάτο, η μουσική ακούγεται κρυστάλλινα και όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν, εκτός από το γεύμα τους, την παρέα τους.

Στην κουζίνα βρίσκετε ο ικανότατος σεφ Joe Kurauchi που έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής στο πολύ καλό Hama (του Δημήτρη Παππά) στην Γλυφάδα και ήρθε στην Ελλάδα έχοντας ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό από εστιατόρια όπως το El Bulli και το The Fat Duck και με τελευταίο σταθμό του το Morimoto της Νέας Υόρκης.

www.rakkanrestaurant.gr

θα ήθελα να ευχαριστήσω τους : Galakteros Event Production για την υπερπαραγωγή που μας έχει ετοιμάσει, τα οινοποιεία Tsantali που μας στηρίζει πάντα, το MAD & το Hello που είναι από την αρχή δίπλα μας, τα κομμωτήρια Freestyle & την MAC, και τέλος το Queen.gr που θα ετοιμάσει σύντομα σε μια τυχερή αναγνώστρια τον γάμο της δωρεάν χάρη σε όλους τους πιο πάνω υποστηρικτές μας.