Έτσι πρέπει να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Έτσι πρέπει να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο ιδανικός τρόπος ζωής των 12 ζωδίων

Μια ζωή γεμάτη δράση, περιπέτεια, πάθος, γέλιο, με ασφάλεια και προστασία; Πώς θα έπρεπε να ζεις την κάθε σου μέρα για να είσαι ευτυχισμένος;

Διάβασε παρακάτω τι προστάζει το ζώδιό σου και προσπάθησε να το κάνεις πράξη. Μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι ωραία, όταν τη ζεις όπως θέλεις εσύ!

Κριός
Χρειάζεσαι δράση και έξαψη στη ζωή σου. Δεν μπορείς να ζεις συμβατικά και βαρετά με μια συνηθισμένη δουλειά γραφείου 9 με 5 και κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο με γονείς και γιαγιάδες. Βρες κάτι που θα κάνει την κάθε μέρα σου συναρπαστική και θα τροφοδοτεί το ενδιαφέρον σου. Να σε κρατάει δραστήριο, μαχητικό και να εκτοξεύει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, διαφορετικά θα έχεις πολλά ξεσπάσματα.

Ταύρος
Να ζεις τη ζωή σου με βάση τους δικούς ρυθμούς και κανόνες. Δε μπορείς να βιάζεσαι ή να πιέζεσαι σε χρόνους παράδοσης, ούτε να τρέχεις από δω και από κει, ακολουθώντας τον/την σύζυγο ή σύντροφο σε συνεχείς περιπέτειες και αναζητήσεις. Θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή κι αυτό ίσως δε στο προσφέρει μια μεγαλούπολη. Η επαφή με τη φύση και την εξοχή σε γαληνεύει.

Διάβασε περισσότερα στο astrology.gr