Τα παπούτσια που μπορείς να φοράς με όλες τις καιρικές συνθήκες

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα παπούτσια που μπορείς να φοράς με όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα παπούτσια που μπορείς να φοράς αυτή την εποχή

Hello hello

Σήμερα το post είναι παντός καιρού αφού θα μιλήσουμε για παπούτσια για όλες τις καιρικές συνθήκες, να είμαστε προετοιμασμένες , cool και stylish αυτή την εποχή.

Love Sneakers : η εύκολη λύση για όλα, που τα τελευταία χρόνια έχουν αντικαταστήσει μέχρι και τα τακούνια. Ιδανικό παπούτσι για τις εξορμήσεις μας τώρα το τριήμερο.

Αρβύλες : στο κλασικό μαύρο χρώμα ή και πολύχρωμα. Για εμένα παίζει να είναι το αγαπημένο μου item για αυτη την περίοδο. 90% θα με δεις να φοράω αρβύλες με jean, με φούστα κοντή, με shorts , ακόμα και με μαξι φόρεμα boho με σκίσιμο.

Καουμπόικη μπότα: πιστεύω την έχουμε ξεπεράσει. Αλλά οντως την έχουμε βάλει πίσω μας; Μήπως είναι το παπούτσι που κάθε χρόνο τέτοια εποχή το θυμόμαστε και δεν μας νοιάζει αν είναι τάση; Μάλλον αφού είναι τέλειο για απρόβλεπτο καιρό και πάντα δίνει μια έξτρα πινελιά. Φόρεσε τες με το αγαπημένο σου jean και μην ασχοληθείς παραπάνω...

Εσπαντρίγιες : λατρεμένες, επιστρέφουν κάθε χρόνο πιο δυναμικά και πιο ανανεωμένες. Φέτος πέρα από τα κλασικά γήινα χρώματα, δοκίμασε να φορέσεις εσπαντρίγιες σε παστέλ χρώματα. Δεν είναι ανάγκη όλο το outfit να έχει χρώμα. Μπορείς να κανείς μια τέλεια μονοχρωμία (πχ άσπρο) από πάνω και να δώσεις χρώμα με τις εσπαντρίγιες.

Το αιώνιο cool allstaraki: λερωμένο, πολυφορεμένο , καταστρεμένο και πάντα μέσα στη μόδα.

Και για το τέλος η γόβα: την είχες ξεχάσει; Και εγώ! Το λέω χωρίς ντροπή. Διαλέγω εύκολο χρώμα, ένα nude να ταιριάζει με όλα. Θα το φοράς όλη σου τη ζωή και θα είναι πάντα η εύκολη λύση όταν θα «κολλάς» στο πως να ολοκληρώσεις το outfit σου.

Hugs and kisses!!

Καλό τριήμερο με αγάπη

Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.